Jerry

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Jerry on saapunut Suomeen pentuna Virosta vuonna 2016 ja yhdistys on lupautunut auttamaan uuden kodin löytämisessä. Jerry on arviolta 5-vuotias, noin 27 kg ja reilut 50 cm korkea uroskoira. Jerry on kotihoidossa pääkaupunkiseudulla ja siihen pääsee tutustumaan sovitusti.

Jerry on aktiivinen ja iloinen koira, joka kaipaa kunnon lenkkejä ja muuta mielekästä tekemistä uudessa tulevassa kodissaan. Kotihoidossa Jerry ei ole tuhonnut mitään ja on ollut sisäsiisti, mutta uuden kodin tulee varautua koiran rauhalliseen ja asianmukaiseen totuttamiseen ja kotiutumiseen. Jerry oppii nopeasti uusia asioita ja kaipaa vielä kouluttamista kotikoiran elämään tulevassa kodissaankin.

Jerry saattaa vetää hihnassa ja reagoida lenkillä toisiin isompiin uroskoiriin ja hihnakäytöstä treenataan nyt kotihoidossa. Jerry adoptoidaan joko ainoaksi koiraksi tai samantyyppisen aktiivisen koiran kaveriksi. Jerryä ei adoptoida pienten lasten perheeseen.

Jos olet kiinnostunut adoptoimaan Jerryn, voit täyttää kotiselvityslomakkeen. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Katri Ratia

katri.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 0407342344. Soittoajat: ma ja ke-to klo 18-20 ja la-su klo 12-16