Lola

Koirat Espanjassa - Adult - Narttu
Adoptoitavissa Keskikokoinen

Lola on saapunut Los Barrioksen tarhalle joulukuussa 2020 ja on nyt noin 3-vuotias narttukoira. Lola on tällä hetkellä kotihoidossa Espanjassa, ja kotihoitaja on kertonut meille seuraavaa:

Lola tulee toimeen muiden koirien kanssa ja asustaa tällä hetkellä seitsemän muun koiran kanssa meillä. Se kulkee nätisti hihnassa ja tekee kaikki tarpeensa ulos. Lola kuuntelee ihmistä, mutta vaatii hyvää luonteenlukutaitoa, sillä se on uusia ihmisiä kohtaan todella arka ja varuillaan. Kun ihminen tulee tutuksi, Lolasta tulee hyvin rakastava. Arkuutensa vuoksi tulevan kodin pitää osata antaa Lolalle aikaa tutustua, sillä arkana koirana se ei siedä liian nopeaa tutustumista.
Lola on aktiivinen tapaus ja se tykkää leikkiä. Lola kuitenkin tarvitsee myös selkeät rajat, sillä joskus se innostuu hieman liikaa ja sitä pitää rauhoitella. Se oppii nopeasti ja on hyvin älykäs. Sisällä Lola osaa olla rauhallisesti.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Siru Mykkänen

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: +358 44 0879993