Osku

Suomessa kotihoidossa - Adult - Uros
Adoptoitavissa Pieni

Osku on kohta 8-vuotias suomalainen rekisteröity kääpiöpinseri. Osku etsii nyt uutta kotia yhdistyksemme kautta perheenlisäyksen vuoksi. Osku stressaantuu lapsista ja adoptoidaan vaan aikuiskotiin.

Osku on erityisesti kevät-kesä-syksy keleillä ahkera lenkkeilijä, tykkää pitkistä lenkeistä ja erilaisissa maastoissa ja on mielellään myös juoksukaverina. Talvisin ja vesisateilla lenkille lähteminen on vastahakoisempaa.

Osku tykkää käydä saunassa sen lämmetessä sekä uudelleen jälkilöylyillä. Osku on erittäin älykäs ja nopea oppimaan. Herkut ovat tehokas motivaattori tekemiselle ja varmasti oppii herkun avulla myös uusia juttuja uuden omistajan kanssa. Osku rakastaa aikuisten ihmisten huomiota ja rapsutuksia sekä jaksaa toisinaan myös leikkiä jonkin aikaa. Tykkää myös sopivassa suhteessa omasta rauhasta ja päivisin viihtyykin pääosin sohvan selkänojalla tai tyynyllä pötkötellen.

Kyselyt: Lea Pulkkinen lea.espanjankatukoirat@gmail.com Puh: 040-417 1077. Soittoajat: ma-pe klo 18.30-21 ja la-su klo 14-18