Poncho

Koirat Espanjassa - Adult - Uros
Adoptoitavissa Iso

Ponchon löysi rankkuri ja se tuotiin Triplen tarhalle. Poncholla ei ollut sirua eikä sen omistajaa voitu tavoitella. Poncholla oli löydettäessä metallinen panta, joka oli kiristetty hyvin tiukalle. Poncho on odottanut tarhalla omaa kotia jo kolme vuotta.

Poncho oli aluksi hyvin arka, mutta nyt se on kovasti reipastunut ja on kultainen poika tuttujen ihmisten kanssa. Se on kuitenkin vielä varovainen ja aranpuoleinen uusien ihmisten kanssa, ja se tarvitsee kodin, jossa on kokemusta aroista koirista. Herkkä Ponco etsii rauhallista kotia, jossa siltä ei odoteta alkuun liikoja ja jossa annetaan sen kärsivällisesti tottua kaikkeen uuteen.

Poncho tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, ja sen tulevassa kodissa olisi hyvä olla samanhenkinen koirakaveri. Poncholla ei ole kokemusta kotielämästä, joten uuden kodin on oltava valmis kärsivällisesti kasvattamaan Ponchosta kotikoiraa. Mahdollisesta riistavietistä ei ole tässä vaiheessa tarkempaa tietoa.

Poncho on noin 60 cm korkea podencopoika ja se on arviolta noin 4-vuotias. Poncho on tuotu Triplen tarhalle elokuussa 2019.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit sopia soittoajan koiravaraajan kanssa.

Koiravaraaja: Tiina Salumäki

tiina.espanjankatukoirat@gmail.com

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.