Vanhainkoti

 

 

Vanhainkodin asukkaat

Banzo

 

Banzo on tullut Suomeen Triplen tarhalta vuonna 2015. Banzo on jo 14 vuotias vanha herra ,jota kaikki pienet ja suuret koirat rakastavat ja ihannoivat kovasti. Banzo on maailman kiltein koira.

Layka

Layka on tullut Triplen tarhalta Suomeen vuonna 2012 . Layka on nyt 13 vuotias. Layka on        muuten aika huomaaton mummeli paitsi ruoka aikaan hän kuuluu ja näkyy. Laikalla on seborrea iho joka vaatii jatkuvaa hoitoa .

 

Lala

Lala(Princes) on tullut Suomeen Los Barrioksen tarhalta vuonna 2012. Lala on nyt 12vuotias. Lala oli jo edesmenneen Mamin kanssa parhaita kavereita ja Lalasta tuli hiljainen mummeli sen jälkeen kun sen parasystävä menehtyi. Lala sairastaa Leishmaniaa.

 

Milo

Milo on tullut Suomeen vuonna 2015 Los Barrioksen tarhalta. Milo on 11 vuotias. Milo on vanhainkodin hoitaja koira, joka pesee pienien naamat ja leikittää niitä.  Milolla on kuivat silmät ja sen näkö on todella huono, koska sen silmät olivat olleet pitkään hoidotta. Milo on kaikkien kaveri.

Chica

Chica on tullut Suomeen Triplen tarhalta vuonna 2016. Chica on nyt 8 vuotias. Chica on elänyt koko ikänsä pentutehtaassa ja se pelkäsi kovasti ihmisiä ja oli täysin sosiaalistamaton tullessaan  Suomeen. Koska Chicaa ei voitu adoptoida, sen ihmispelon ja huonojen takajalkojen tilanteen takia, se jäi asumaan vanhainkotiin. Chica sairastaa myös lievää epilepsiaa.  

 

Lana

 

Pekka

 

 

Dama

 

 

Pulla

Secre

Hemppa

Tango

 

Konsta

 

Alf