Amigo

Koirat Espanjassa - Adult - Uros
Adoptoitavissa Iso

Amigo on noin 6-vuotias uros Los Barrioksen tarhalta. Se on löytynyt kadulta heinäkuuussa 2019, jonka jälkeen se on jakanut kennelinsä tarhalla isojen urosten ja narttujen kanssa. Amigo on noin 55cm korkea ja painaa arviolta 30kg.

Amigo tulee tarhalla toimeen muiden koirien kanssa ja se pysyttelee kennelissään huomaamattomana muiden koirien seassa. Amigo on kennelissä rauhallinen ja patiolle päästessään se saa ilohepuleita ja kirmaa kovaa kyytiä muiden koirien kanssa. Ihmistä Amigo tulee tervehtimään iloisesti ja jatkaa sitten askareitaan.

Amigo tarvitsee opastusta hihnakävelyssä. Se vetää alkuun lenkillä, vetäminen kuitenkin rauhoittuu hiukan alun jälkeen. Amigo on reipas lenkkeilijä ja nauttiikin lenkkeilyn lomassa pusikoiden ja tuoksujen tutkailusta. Siitä huolimatta, että Amigo vetää ja keskittyy omiin juttuihin lenkillä, niin siihen saa kontaktin lenkillä ja se tulee luokse rapsuteltavaksi. Amigo on rauhassa tilanteissa joissa joutuu odottamaan, esimerkiksi muiden koirien ohitus tai tarhalle sisään pääseminen. Amigosta saa kärsivällisellä ja johdonmukaisella opetuksella mukavan kaverin arjen askareisiin.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Katri Ryynänen
katri.espanjankatukoirat@gmail.com
Puh: 040-734 2344 Soittoajat: ma-pe klo 18-20 ja la-su klo 12-16