Asia

Koirat Espanjassa - Young - Narttu
Adoptoitavissa Keskikokoinen

Asia adoptoitiin keväällä 2023 pentuikäisenä. Sen tarina on kuitenkin valitettavasti turhankin tuttu, suloisen pennun kasvettua teinikoiraksi se palautetaan tarhalle. Nyt nuori Asia etsii loppuelämän kotia, joka ei enää hylkää tyttöä.

Asia on paimenkoirasekoitus jonka on arvioitu syntyneen helmikuussa 2023. Se on iloinen ja leikkisä neiti, kuten nuoren koiran kuuluukin. Tarhalla Asia tulee hyvin toimeen erilaisten koirien kanssa. Ihmisen huomio on kuitenkin ykkösjuttu, ja sitä haetaankin kovin innokkaasti jopa päin hyppien. Perhe on huolehtinut Asian perustarpeista, mutta nuoren koiran peruskoulutukseen ei ole osaaminen tai kiinnostus riittänyt. Asia vaikuttaa kiinnostuneelta oppimaan ja yhteistyöhaluiselta. Puuttuu vain perhe jolla on aikaa, kiinnostusta ja sitoutumista nuoren aktiivisen koiran peruskoulutukseen. Fyysisen kunnon ylläpidon lisäksi aivotyöskentely muodossa tai toisessa on tärkeä osa hyvinvoivan ja onnellisen nuoren paimenkoiran elämää.

Arvioitu syntymäaika: helmikuu 2023
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Los Barrios -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com