Barrio

Koirat Espanjassa - Young - Uros
Adoptoitavissa Iso

Barrio löytyi kadulta ja tuotiin Los Barrioksen tarhalle lokakuussa 2023. Se on 1,5 vuotias noin 65cm korkea belgianpaimenkoira.

Barrio on energinen ja iloinen nuori uros. Se jakaa häkin kahden muun uroksen kanssa ja pääsee päivittäin patiolle isojen koirien laumaan ja pärjää hyvin muiden kanssa. Barrio rakastaa tuttuja ihmisiä ja tulee iloisesti hakemaan rapsutuksia ja antaa pusuja. Uusia ihmisiä kohtaan Barrio voi olla alkuun hieman etäinen, joko alku jännitystä tai paimenkoiramaista uusien ihmisten välinpitämättömyyttä, mutta tutustuttuaan rakastaa kaikkia.

Nuorena paimenkoirana Barrio tulee tarvitsemaan aktiivisen kodin, jossa ollaan valmiita panostamaan hyvään peruskoulutukseen ja sosiaalistamiseen. Pitkien lenkkien lisäksi se tulee tarvitsemaan joko nenä- tai aivotyöskentelyä osaksi arkea.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com