Clooney

Koirat Espanjassa - Young - Uros
Adoptoitavissa Keskikokoinen

Clooney on löydetty kuljeskelemassa kaduilla ja rankkuri on tuonut sen Triple A-tarhalle syyskuussa 2023. Clooney on noin 1,5-vuotias, hieman alle 60 cm korkea 20 kiloinen uroskoira.

Clooney on iloinen ja avoin vekkuli joka nauttii kovasti ihmisten seurasta ja huomiosta. Se on myös erittäin koirasosiaalinen ja tulee hyvin toimeen monenlaisten koirien kanssa. Clooney on aktiivinen ja leikkisä nuorukainen, se leikkii mielellään niin toisten koirien kuin ihmisenkin kanssa. Sillä riittää energiaa, joka olisi hyvä suunnata vaikka yhteiseen harrastukseen.

Clooney on aina valmis lähtemään uusiin seikkailuihin ihmisen kanssa. Se on päässyt vapaaehtoisen kanssa maistamaan kotielämää pariksi päiväksi. Jotkut uudet tilanteet, esimerkiksi autoilu, saattavat alkuun olla hieman jännittäviä. Clooney reipastuu kuitenkin nopeasti, etenkin jos sitä osaa ohjata oikein. Clooney käyttäytyi hienosti kaupunkioloissa. Kahvilassa se rauhoittui makoilemaan ja hihnassa kävellessä se ei reagoinut muihin haukkuvinkaan koiriin. Kotioloissa se nautti erityisesti pehmeästä sohvasta, ihmisen läheisyydestä ja leluista.

Clooney etsii kotia jolla on aikaa ja kokemusta nuoren aktiivisen koiran kanssa toimimiseen. Clooney kaipaa lenkkien lisäksi henkisiä virikkeitä esimerkiksi harrastuksen muodossa. Sosiaalisena koirana Clooney varmasti nauttisi mukavasta koirakaverista, mutta voidaan adoptoida myös ainoaksi koiraksi. Kotikokeilussa kerrostalossa Clooney reagoi jonkun verran rapusta kuuluviin ääniin. Se soveltuu siis paremmin asumaan rivi- tai omakotitaloon.

Arvioitu syntymäaika: syyskuu 2022
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Triple A -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com