Dobby

Koirat Espanjassa - Adult - Uros
Adoptoitavissa Iso

Dobby on päätynyt Los Barriosin tarhalle lokakuussa 2023 omistajansa hylkäämänä. Se on noin 3-vuotias, 65 cm korkea ja 30 kiloinen malinoistyyppinen komea uros.

Kotikoiran elämään tottunut Dobby oli aluksi hyvin hämillään, stressaantunut ja epäluuloinen jouduttuaan tarhalle. Se on kuitenkin sopeutunut tarhan elämänmenoon, ja tulee nykyisin hyvin toimeen toisten koirien ja ihmisten kanssa. Dobby vaikuttaa aktiiviselta, tottelevaiselta, innokkaalta oppimaan uutta ja halukkaalta toimimaan ihmisen kanssa. Siitä saisi varmasti hyvän harrastuskaverin. Valitettavasti tarhalla tilaisuudet ihmisen kanssa touhuamiseen ovat vähissä, mutta Dobby osaa ottaa ilon irti niistä jokaisesta.

Dobby etsii kotia jolla on kokemusta malinoistyyppisistä koirista. Rotutyypillisesti Dobby kaipaa kunnon lenkkien lisäksi aivotyöskentelyä osaksi arkeaan.

Arvioitu syntymäaika: lokakuu 2020
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Los Barrios -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com