Dylan

Koirat Espanjassa - Adult - Uros
Adoptoitavissa Iso

Dylan löytyi kadulta ja tuotiin marraskuussa 2023 Los Barrioksen tarhalle. Se on 26 kiloa painava 2 vuotias malinoisristeytys uros.

Dylan on päässyt Espanjassa kotihoitoon. Se on aktiivinen nuori poika, joka rakastaa juosta toisten koirien kanssa. Vapaana ollessaan Dylan ei juokse toisten ihmisten luokse, mutta uusienkin koirien kanssa mielellään lähtee leikkimään. Se ei ole osoittanut agressiivisuuden merkkejä ihmisiä, eikä koiria kohtaan.

Dylanilla on ilmennyt eroahdistusta jäädessään yksin kotiin, joten tulevassa kodissa olisi hyvä olla mahdollisuus totutella yksinoloihin pikku hiljaa.

Dylan etsii aktiivista, koira kokenutta kotia. Se voisi tykätä toisesta energisestä leikkikaverista, joko omassa kodissa tai esimerkiksi naapurissa. Dylan tulee tarvitsemaan pitkien lenkkien lisäksi joko aivo- tai nenätyöskentelyä osaksi arkea.

Arvioitu syntymäaika: lokakuu 2021
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Los Barrios -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com