Edgar

Koirat Espanjassa - Young - Uros
Adoptoitavissa Iso

Edgar on löytynyt kadulta hylättynä ja tuotu Los Barrioksen tarhalle syyskuussa 2022. Edgar on arviolta hieman alle 2-vuotias energinen ja todella leikkisä paimenkoiratyyppinen poika. Se on käytökseltään vielä kovin pentumaisen riehakas sekä joskus hieman omapäinen, ja vaatiikin kärsivällistä koiralähtöistä tapakoulutusta.
Edgar oli hetken kotihoidossa Espanjassa ystävänsä Ramseksen kanssa. Kotihoitaja kertoi että Edgar on kultainen poika joka haluaa touhuta yhdessä ihmisen kanssa. Edgar nauttii kovasti koirakaverin kanssa leikkimisestä ja lenkeistä maaseudulla, mutta merenrannalla se ei viihtynyt lainkaan.
Nyt molemmat pojat ovat takaisin tarhalla ja jakavat siellä häkin sopuisasti. Edgar tulee tarhalla hyvin toimeen niin urosten kuin narttujen kanssa, ja sen tulevassa kodissa voisikin olla leikkisä koirakaveri.
Edgar etsii aktiivista kotia joka ymmärtää tämän tyyppisen koiran tarpeita. Runsaan liikunnan lisäksi se kaipaa aivotyöskentelyä ja ihmisen kanssa yhdessä puuhaamista esim. harrastuksen parissa.
Edgar on noin 65 cm korkea komea poika.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com