Kiara

Koirat Espanjassa - Young - Narttu
Adoptoitavissa Keskikokoinen

Kiaran on omistaja luovuttanut Los Barrioksen tarhalle toukokuussa 2022, kertomatta syytä. Se on noin 1,5-vuotias ja 50cm korkea sekarotuinen narttukoira. Kiara on täynnä elämää ja ansaitsisikin päästä nauttimaan siitä omassa kodissa.

Kiara on aktiivinen nuori koira, joka rakastaa kaikkea ja kaikkia. Se tykkää riehua koirakavereiden kanssa, leikkiä vetoleikkejä uusien tuttavuuksien kanssa tai juoksennella pellolla. Riehumisten jälkeen on hyvä rauhoittua rapsuteltavaksi ihmisen vierelle.

Kiara oli talvella kotihoidossa Espanjassa. Kotihoitaja kertoo sen nauttivan etenkin ulkoilusta ja vesileikeistä. Yksin ollessa se hyppäsi sohvalle lepäilemään ja ihmisen kotona ollessa se tykkää viettää aikaa siellä missä muutkin. Kiara on osallistunut vapaaehtoisten kanssa Espanjassa rescue-valistustapahtumiin kauppakeskuksissa ja pärjännyt niissä hyvin.

Kiaran unelma kodissa olisi innokasta nuorta koiraa ymmärtävä ihminen/perhe ja oma piha, missä pääsisi rallattelemaan. Samankokoinen tai suurempi leikkikaveri olisi myös aivan parasta. Vaikka Kiaralla on kokemusta kotikoiran elämästä, on uuden kodin varauduttava työstämään esim. hihnakäytöstä ajan kanssa.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com