Lobezno

Koirat Espanjassa - Adult - Uros
Adoptoitavissa Iso
Lobezno on noin 4-vuotias uros Los Barrioksen tarhalta. Siitä tuli tarhan asukas toukokuussa 2019 ja se jakaa kennelin todella energisen uroksen kanssa. Lobezno on noin 60cm korkea ja painaa arviolta 30kg. Lobezno tulee tarhalla hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa.
.
Lobezno tulee hiukan ujostellen ihmisen luokse, mutta ystävystyy nopeasti ja heittäytyy mielellään selälleen rapsuteltavaksi. Lobezno on nöyrä eikä tee itsestään suurta numeroa, mutta se nauttii ihmisen huomiosta sitä saadessaan.
.
Lenkillä Lobezno kävelee hihnassa kuin vanha tekijä ja on täysin mahdollista, että se on asunut Espanjassa kotikoirana. Lobezno ei hötkyile vastaantulevia koiria vaan katselee rauhassa muiden touhuilua. Lenkin jälkeen jouduimme odottamaan koirien kanssa puolisen tuntia ennen kenneliin pääsyä, Lobezno odotti tuon ajan rauhassa hötkyilemättä. Lobezno vaikuttaa tasapainoiselta koiralta, josta saa itselleen loistavan lenkkikaverin ja perheenjäsenen.
.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-417 1077. Soittoajat: ma-pe klo 18.30-21 ja la-su klo 14-18