Lydia

Koirat Espanjassa - Young - Narttu
Adoptoitavissa Iso

Lydia on päätynyt Triple A tarhalle noin kolmekuisena pentuna helmikuussa 2023 sisarustensa kanssa. Se on siis nyt hieman yli vuoden ikäinen mastiffineiti joka on varttunut tarhalla.

Lydia jakaa kennelin usean muun koiran kanssa sopuisasti, ja tulevassa kodissa tulisikin olla lempeä koirakaveri tueksi. Koska Lydia on ollut tarhalla pennusta lähtien, on ulkomaailma ymmärrettävästi sille outo ja jännittävä. Ihmiskontaktit ovat tarhaoloissa kovin rajoitetut, joten Lydia alkuun hieman ujostelee vieraiden ihmisten seurassa. Se on kuitenkin uteliaan kiinnostunut uusista asioista ja ihmisistä, ja hetken tuumailun jälkeen rohkenee tulla tutustumaan. Kaiken kaikkiaan se on hellyttävä nuori neiti, jonka olisi jo aika päästä opettelemaan kotikoiran elämää.

Lydia etsii kotia omakotitalosta maaseudulta. Se tarvitsee tuekseen reippaan kivan koirakaverin, ja kärsivälliset ihmiset jotka antavat Lydialle aikaa totutella uusiin asioihin omaan tahtiinsa.

Arvioitu syntymäaika: marraskuu 2022
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Triple A -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.