Marie Curie

Koirat Espanjassa - Young - Narttu
Adoptoitavissa Iso

Marie Curie löydettiin kadulta ja tuotiin Los Barrioksen tarhalle toukokuussa 2023. Se on noin 1 vuoden ikäinen 65cm korkea malinoisyyppinen narttu.

Marie Curie oli tarhalle saapuessaan hieman epävarma ja stressaantui jatkuvasta hälinästä, joka on täysin ymmärrettävää näin suuren muutoksen jälkeen. Se on kuitenkin alkanut sopeutumaan pikku hiljaa tarha elämään. Uudet ihmiset saattavat olla alkuun hieman jännittäviä, mutta kun saa rauhassa haistella ja tutustua, Marie Curie haluaa vain olla kanssasi. Se tulee hyvin toimeen isossa laumassa kaikkien koirien kanssa ja jakaa häkin uroskoira Pacon kanssa.

Aktiivisena nuorena koirana Marie Curie tarvitsee koirakokeneen kodin, jossa on kiinnostusta myös harrastaa koiran kanssa. Peruskoulutukseen hihnakävelystä ja yksinolosta alkaen on hyvä varautua.

Arvioitu syntymäaika: elokuu 2022
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Los Barrios -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com