Mia

Koirat Espanjassa - Adult - Narttu
Adoptoitavissa Keskikokoinen

Mian omistaja hylkäsi sen Triple A:n tarhalle elokuussa 2023. Saapuessaan tarhalle Mialla oli tassut rikki, ikävä paise kyynärpäässä ja yleiskunnossakaan ei ollut kehumista. Kyynärpään tulehdus sekä tassut on hoidettu kuntoon, ja muutenkin neiti on terveeksi tutkittu vaikkakin hoikan puoleinen. Mia olisikin jo aivan valmis löytämään oman kotinsa.
Mia on 8-vuotias, hieman yli 50 cm korkea sympaattinen podencotyyppinen koiraneiti.

Mialla on jo kokemusta kotikoiran elämästä. Kotioloissa se osaa ottaa rauhallisesti, mutta tykkää myös osallistua ihmisen kanssa puuhasteluun. Mia on avoin, utelias ja joviaali neiti, joka nauttii ihmisen huomiosta ja etenkin maharapsutuksista. Mia on reipas ulkoilija, se osaa kulkea nätisti hihnassa ja ottaa hyvin kontaktia taluttajaansa. Hiekkarannat ovat Mian suosikkeja, ja rannalle pääsyä juhlitaankin ilohepuleilla. Tarhalla Mia jakaa kennelin usean koiran kanssa, ja tulee toimeen hyvin kaikkien kanssa. Hihnassa kävellessä toisten koirien ohitusta voi kuitenkin joutua harjoittelemaan Mian innokkuuden vuoksi. Mia motivoituu hyvin ruualla, joka helpottaa kouluttamista.

Mia etsii aktiivista kotia jossa nautitaan luonnossa liikkumisesta. Se tulee hyvin toimeen koiria kunnioittavien kouluikäisten lasten kanssa. Todetusti ainakin kissat aiheuttavat Mialle saalistusviettiä, joten sitä ei adoptoida kotiin jossa on pieneläimiä.

Arvioitu syntymäaika: joulukuu 2015
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Triple A -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen jälkeen sovithan soittoajan koiravaraajan kanssa.


Kyselyt: Kirsi Hakala

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
kirsi.espanjankatukoirat@gmail.com
Puh: 040-750 5642