Mona

Koirat Espanjassa - Young - Narttu
Adoptoitavissa Keskikokoinen

Mona saapui Triple A:n tarhalle syyskuussa 2023. Se on reilu vuoden ikäinen pienehkö n. 43 cm korkea, 18 kiloa painava paimenkoira narttu.

Mona tuli tarhalle todella arkana. Ensimmäiset kuukaudet se vietti häkin perällä peläten kaikkea. Onnekas Mona on kuitenkin päässyt espanjassa osaavaan kotihoito perheeseen ja on edistynyt hienosti jo muutamassa viikossa. Ujosta tytöstä on kuoriutunut ihmisrakas sydämien sulattaja. Se tulee nätisti pyytämään rapsutuksia ja kepsahtaa selälleen nauttimaan huomiosta. Myös vieraita mennään iloisesti tervehtimään.

Kotihoito paikassa se elää kahdeksan koiran laumassa, narttujen ja urosten, isojen ja pienien kanssa sulassa sovussa. Mona on alkanut opettelemaan hihnassa ulkoilua, mutta jännittää vielä kodin ulkopuolella uusia asioita. Ruoka-ajan lähestyessä Mona löytää tiensä keittiöön ja kupin lähestyessä näkee jo ilon tanssahduksia.

Mona etsii kotia, jossa on oma piha missä rauhassa totutella ulkoiluun. Se tarvitsee kärsivällisen ihmisen, joka antaa sille aikaa uusien asioiden äärellä. Herkku-motivoituneena Mona vaatii omistajalta kiinnostusta vahvistaa opittuja asioita lempiherkuilla. Aina koiralaumassa eläneenä Mona etsii ensisijaisesti koirakaverillista kotia.

Arvioitu syntymäaika: tammikuu 2023
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Triple A tarha, Espanja
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Sovi soittoaika kotiselvityksen täyttämisen jälkeen.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com