Nico -varattu

Koirat Espanjassa - Adult - Uros
Varattu Keskikokoinen

Nico on tuotu tarhalle omistajansa toimesta vasta hiljattain, tammikuussa 2024. Nico on noin 2,5-vuotias pienikokoista saksanpaimenkoiraa muistuttava uros. Se on vain 50 cm korkea ja 17 kiloinen kompakti paimenkoira.

On todella vaikea ymmärtää miksi joku on päätynyt luopumaan Nicosta. Se rakastaa ihmisiä, ja erityisesti lapsia. Nico kommunikoi hyvin toisten koirien kanssa, ja onkin tullut hyvin toimeen kaikkien sekä tarhalla että ulkoillessaan kohtaamiensa koirien kanssa. Se tykkää myös leikkiä toisten koirien kanssa. Tarhalla Nico elää useamman koiran kanssa samassa kennelissä ilman ongelmia. Valloittava Nico onkin jo lyhyessä ajassa hurmannut kaikki tarhan vapaaehtoiset lempeällä ja avoimella luonteellaan. Se on päässyt kaupunkiretkelle vapaaehtoisen lapsiperheen kanssa, ja perhe kertoi että Nico oli luotettava ja loistava lasten kanssa. Nico viihtyy hyvin erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa, ja tykkää olla kaikissa touhuissa mukana. Se osaa kuitenkin myös rauhoittua lepäämään, eikä vaadi jatkuvaa huomiota.

Nicolle sopisi aktiivinen koti, jossa jaksetaan touhuta koiran kanssa ja jossa se saa olla osa perhettä. Kokemusta paimenkoirista ja halua panostaa koiran hyvinvointiin esim. yhteisen harrastuksen parissa arvostetaan. Nico pitää myös koiraseurasta, joten jos kotoa ei löydy mukavaa koirakaveria olisi sellaisia hyvä löytyä lähipiiristä.

Arvioitu syntymäaika: kesäkuu 2021
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Triple A -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com