Penny

Koirat Espanjassa - Young - Narttu
Adoptoitavissa Iso

Penny on päätynyt Los Barrioksen tarhalle kesäkuussa 2023. Se on arviolta hieman alle 2-vuotias, noin 65 cm korkea ja 30 kiloinen narttukoira.

Penny on elänyt katukoirana, saapuessaan tarhalle se pelkäsi ihmisiä kovasti ja halusi vain paeta. Se on kuitenkin oppinut suhtautumaan ihmisiin luottavaisesti, ja tuttujen ihmisten huomiota Penny jo rakastaa. Kun Pennyyn tutustuu rauhassa paljastuu aran ulkokuoren alta iloinen, leikkisä, rakastava ja rakastettava nuori koiraneiti.

Toisten koirien kanssa Penny on aina tullut hyvin toimeen, ja olisikin hyvä että tulevassa kodissa olisi ystävällinen ja reipas koirakaveri. Penny tarvitsee arkaa koiraa ymmärtävän kodin, jossa hänelle annetaan aikaa tulla kuorestaan painostamatta ja kiirehtimättä. Oma aidattu piha ja rauhallinen asuinalue helpottavat kotikoiraksi harjoittelua.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen jälkeen sovithan soittoajan koiravaraajan kanssa.


Kyselyt: Kirsi Hakala

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
kirsi.espanjankatukoirat@gmail.com
Puh: 040-750 5642