Queeny

Koirat Espanjassa - Adult - Narttu
Adoptoitavissa Iso

Queeny on löytynyt hylättynä ja tuotu rankkurin toimesta Los Barrioksen tarhalle syyskuussa 2023. Queeny on arvioitu hieman yli 2-vuotiaaksi, se on noin 60 cm korkea ja 35 kiloinen narttukoira.

Suloinen Queeny on oletettavasti espanjanmastiffisekoitus, vaikkakin hieman pienikokoisempi. Se on ystävällinen ja rauhallisen oloinen nuori koira. Uusia ihmisiä Queeny saattaa alkuun hieman ujostella, mutta on kuitenkin uteliaan kiinnostunut. Kun Queeny on saanut tutustua se on kovinkin rakastava ja hellyyttä hakeva sekä antava neitokainen. Toisten koirien kanssa Queeny tulee toimeen ongelmitta. Hihnassa Queeny kävelee rauhallisesti ja nätisti, eikä se reagoi ohikulkeviin koirakoihin eikä ihmisiin.

Queeny etsii kotia rivi- tai omakotitalosta. Queeny nauttii ulkoilusta luonnonhelmassa, mutta soveltuu asumaan myös esikaupunkialueella.

Arvioitu syntymäaika: syyskuu 2021
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Los Barrios -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.