Quesadilla

Koirat Espanjassa - Adult - Narttu
Adoptoitavissa Iso

Quesadilla oli jätetty oman onnensa nojaan pihamaalle ketjussa ilman suojaa auringolta, ruokaa tai vettä. Naapurit hälyttivät poliisit paikalle, ja Quesadilla tuotiin Los Barrioksen tarhalle heinäkuussa 2022. Quesadilla on arviolta 4-vuotias ja noin 75 cm korkea mastiffineiti.

Tarhalle saapuessaan Quesadillaa pelotti kovasti niin ihmiset kuin toiset koiratkin. Nopeasti se kuitenkin tottui ihmisiin ja huomasi että silitykset ja rapsutuksethan ovat oikein mukavia. Se tykästyi myös uroskoiraan jonka kanssa jakoi häkin, ja oppi tältä leikkimisen riemun. Quesadillasta onkin kuoriutunut koirien kanssa hyvin toimeen tuleva neiti, nykyisin se jakaa häkin usean muun koiran kanssa ongelmitta. Quesadilla nauttii kovasti kun pääsee vapaaehtoisten kanssa kävelylle, ja kulkee hihnassa hyvin. Samalla saa hetkiseksi ihmisen jakamattoman huomion, joka on tarhaoloissa liian harvinaista.

Quesadilla etsii laumanvartijakokemusta omaava kotia omalla aidatulla pihalla.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.