Ricky

Koirat Espanjassa - Adult - Uros
Adoptoitavissa Iso

Ricky löytyi vaeltelemassa yksin Triple A -tarhan lähistöllä, ja tuotiin tarhalle maaliskuussa 2023. Isolta pojalta ei löytynyt sirua eikä kukaan ole sitä kaivannut, joten se etsii nyt uutta kotia.
Ricky on arviolta hieman yli 2-vuotias ja reilu 60 cm korkea valduezankoiralta tai podenco camponerolta vaikuttava komea uroskoira.

Ricky on lempeä ja ihmisrakas iso poika, se tervehtii ystävällisesti vieraatkin ihmiset ja nauttii saamastaan huomiosta. Se osaa kulkea hihnassa rauhallisesti ja ottaa kivasti kontaktia taluttajaansa. Ricky on kuitenkin nuori ja kookas metsästyskoira, joten riistahavainnot saattavat saada pojalla vipinää kinttuihin ja vedon päälle. Innostuessaan leppoisa Ricky osaa tehdä komeita pomppuja ja loikkia, ja koirapuistoon päästessään se irrottelee vauhdikkaasti kirmaillen. Podencon perimää löytyy siis ainakin vauhdin, ketteryyden ja riistavietin muodossa.
Tarhalla Ricky jakaa kennelin narttukoiran kanssa ja ne tulevat hyvin juttuun. Ricky saattaa kuitenkin olla hieman valikoiva koirakavereiden suhteen, joten se sopisi hyvin ainoaksi koiraksi.

Ricky on nuori koira joka ei välttämättä koskaan ole elänyt kotona. Se etsii podencoja tuntevaa ja koirakokenutta aktiivista kotia. Omistajilla tulee olla kärsivällisyyttä ja lempeyttä positiiviseen tapakasvatukseen. Ricky tykkää kovasti myös lapsista, mutta kokonsa vuoksi sitä ei adoptoida kovin pienten lasten perheeseen.

Arvioitu syntymäaika: syyskuu 2021
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Triple A -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen jälkeen sovithan soittoajan koiravaraajan kanssa.


Kyselyt Kirsi Hakala

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
kirsi.espanjankatukoirat@gmail.com
Puh: 040-750 5642