Rio

Koirat Espanjassa - Adult - Uros
Adoptoitavissa Iso

Rio on päätynyt Los Barrioksen tarhalle huhtikuussa 2022. Silloin noin 1-vuotias Rio oli elänyt siihen astisen elämänsä lyhyessä ketjussa pihalla. Rio on kasvanut tarhalla tasapainoiseksi, iloiseksi ja itsevarmaksi nuorukaiseksi. Rio on aktiivinen, kuuliainen ja hellyydenkipeä nuori koira joka kaipaa omaa perhettä jonka kanssa touhuta yhdessä.

Rio oli Espanjassa kotihoidossa hetken aikaa tarhan tulvimisen johdosta. Kotihoitaja kertoo Rion olevan valloittava poika joka suhtautuu hyvin lapsiin, toisiin koiriin ja autoiluun. Rio kulkee hihnassa rauhallisesti ja suhtautuu ystävällisen uteliaasti vieraisiin ihmisiin. Kotihoitajan narttukoiran kanssa leikittiin innokkasti. Nyt Rio on kuitenkin palannut tarhalle odottamaan oman kodin löytymistä.

Rion unelmakodissa olisi oma aidattu piha jossa leikkiä sopivan koirakaverin kanssa, ja aktiiviset ihmiset joilla riittää aikaa ja ymmärrystä nuoren aktiivisen koiran kanssa toimimiseen.
Rio on arviolta 2-vuotias ja noin 60 cm korkea.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com