Ronda

Koirat Espanjassa - Adult - Narttu
Adoptoitavissa Keskikokoinen

Ronda löytyi kadulta ja tuotiin Los Barrioksen tarhalle heinäkuussa 2023. Se on 3 vuotias pienehkö, noin 16 kg painava belgianpaimenkoiratyyppinen narttu.

Ronda saapui tarhalle todella laihana ja turkki oli huonokuntoinen, eikä stressaava tarhaympäristö tai heikkolaatuinen ruoka ole tehnyt ihmeitä, mutta ehkä pikku hiljaa. Ronda stressaa tarhaympäristöä ja pyörii ympyrää joutuessaan pieneen häkkiin. Ronda on kuitenkin aktiivinen ja ihana koira, joka ansaitsisi päästä pois tarhalta. Ronda tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa.

Ronda tulee tarvitsemaan aktiivisen ja koirakokeneen kodin, jossa ymmärretään paimenkoiraluonnetta. Kodissa olisi hyvä olla tasainen arki, joka helpottaa sopeutumista kotielämään. Reippaana tyttönä se voisi pärjätä niin ainoana koirana, kuin laumassa. Kunhan omistajalta riittää ymmärrystä hänelle.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com