Rosa

Koirat Espanjassa - Young - Narttu
Adoptoitavissa Iso

Rosa on löytynyt yksinään kadulta ja tuotu Los Barriosin tarhalle marraskuussa 2023. Kaunis Rosa on arviolta hieman yli 2-vuotias eloisa nuori koiraneiti, korkeudeltaan noin 70 cm.

Rosa on elämäniloinen ja leikkisä koiraneiti. Se on varsinainen ilopilleri joka viihdyttää niin ihmisiä kuin muita koiriakin leikkiin kutsuillaan ja kirmailullaan. Valitettavasti tarhalla leikkihetket ulkoilupihalla ovat kovin lyhyitä, ja suurin osa päivistä kuluu pienessä kennelissä jossa ei ole tilaa temmeltää.

Rosa pääsi vapaaehtoisten kanssa lenkille. Alkuun ympäristö ja hajut kiinnostivat kovasti, mutta hetken päästä Rosa tuli hakemaan rapsutuksia ja jopa heittätyi keskelle tietä nauttimaan huomiosta.

Rosa on ihmisille avoin ja ystävällinen, mutta nuorena, innokkaana ja isokokoisena koirana se tarvinnee kärsivällistä opastusta kotikoiran tavoille. Rosa nauttisi kodista jossa olisi oma aidattu piha vauhdikkaita leikkihetkiä varten, ja mahdollisesti leikkisä kiva koira rallattelukaveriksi. Aktiivisena nuorena koirana Rosa kaipaa myös henkistä stimulointia esim. harrastuksen parissa kunnon lenkkien lisäksi. Rosa vahvana nuorena koirana tulee tarvitsemaan koirakokeneen kodin.

Arvioitu syntymäaika: toukokuu 2022
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Los Barrios -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com