Salma

Koirat Espanjassa - Young - Narttu
Adoptoitavissa Iso

Salma on löytynyt kadulta ja tuotu Los Barrioksen tarhalle lokakuussa 2023. Salma on arviolta vuoden ikäinen, noin 65 cm korkea ja 30 kiloinen reipas ja iloinen nuori narttukoira.

Salma rakastaa ihmisiä, se hyppii innokkaana vastaan uusiakin ihmisiä huomiota ja rapsutuksia hakien. Se heittäytyy selälleen vastaanottamaan maharapsuja, ja palkitsee rapsuttajan runsailla suukoilla. Salma jakaa kennelin kolmen uroskoiran kanssa, ja ne tulevat mainiosti juttuun. Tarhaelämä ei ole sammuttanut Salman elämäniloa, se on leikkisä ja valloittava vekkuli kuten nuoren koiran kuuluukin olla.

Salma etsii koirakokenutta kotia jolla on kärsivällisyyttä nuoren ison koiran tapakasvatukseen. Kokonsa ja innokkuutensa vuoksi se ei ole sopiva pienten lasten perheeseen, vaikka onkin kiltti. Salma arvostaisi myös omaa pihaa jossa leikkiä.

Arvioitu syntymäaika: joulukuu 2022
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Los Barrios -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.