Thais

Koirat Espanjassa - Young - Narttu
Adoptoitavissa Iso

Thais on yksi pentueesta joka on tuotu tarhalle noin kuukauden ikäisinä huhtikuussa 2023. Pienestä karvapallerosta on kasvanut reipas nuori neiti. Nyt hieman alle vuoden ikäinen Thais on noin 60 cm korkea ja reilu parikymmentäkiloinen narttukoira.

Thais on kasvanut tarhalla koiraseurassa, ja onkin erittäin koirasosiaalinen. Thais välttelee konflikteja ja on ennemminkin alistuva luonteeltaan. Thais on avoin ja ihmisystävällinen koira, ja on aina iloinen kun jollain vapaaehtoisella on aikaa edes hetki rapsutella ja antaa huomiota. Ulkoilemaan Thais lähtee aina innokkaasti. Toisten koirien kanssa lenkkeillessä Thais saattaa intoutua vetämään hihnassa, mutta osaa huomioida taluttajan ohjausta. Yksinään hihnassa kuljetaan rauhallisemmin ja haetaan kontaktia ihmiseen. Tarhan koirapuistossa Thais viihtyy tutkien ja haistellen ympäristöään, juoksennellen ja leikkien toisten koirien kanssa. Hiekkalaatikossa leikkiminen on parasta hupia!
Thais pääsi vierailemaan tarhan kissatalon puolella, ja suhtautui kissoihin positiivisen uteliaasti mutta rauhallisesti. Lapsien seurassa Thais osaa ottaa rauhallisesti, mutta tykkää myös leikkiä lastenkin kanssa. Thais on kerta kaikkiaan kultainen nuori neiti, jonka soisi jo päästä opettelemaan kotikoiran elämää.

Thais etsii kotia jossa ymmärretään että se ei ole koskaan elänyt kotioloissa, ja kotielämän opettelu voi vaatia aikaa ja kärsivällisyyttä. Vaikka Thais on kiltti ja lempeä koira, tulee peruskoulutukseen panostaa. Thaisille mieluinen koti olisi rivi- tai omakotitalossa.

Arvioitu syntymäaika: maaliskuu 2023
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Triple A -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com