Tia

Koirat Espanjassa - Adult - Narttu
Adoptoitavissa Iso
Tia on noin 1,5-vuotias narttu Los Barrioksen tarhalta. Tiasta tuli tarhan asukas joulukuussa 2019 ja se on jakanut kennelin niin isojen kuin pientenkin koirien kanssa. Tarhalla Tia tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Tia on noin 55cm korkea ja painaa arviolta reilu 20kg.
.
Tia tulee reippaasti hakemaan rapsutuksia ihmiseltä ja nauttii täysin rinnoin saamastaan huomiosta. Tässäkään tilanteessa Tia ei käyttäydy mustasukkaisesti, vaikka paikalle saapuisi muita koiria.
.
Lenkillä Tia tarvitsee vielä opetusta hihnassa kävelemisessä. Tia keskittyy lenkillä mielellään nuuskutteluun ja haisteluun ja siitä varmasti saisi oivan harrastuskaverin nenätyöskentelyn pariin. Nuoren koiran tavoin Tia tarvitsee johdonmukaisen ja kärsivällisen opastajan kotikoiran elämään, ajan kanssa siitä saa erinomaisen lenkkikaverin ja ystävän.
.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Katri Ryynänen

katri.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-734 2344 Soittoajat: ma-pe klo 18-20 ja la-su klo 12-16