Mido

Suomessa kotihoidossa - Senior - Uros
Adoptoitavissa Keskikokoinen

Mido löytyi maaseudulta toisen koiran kanssa, ja ne olivat todennäköisesti jo pitempään eläneet omillaan. Mido on kiltti ja ystävällinen, hiukan jo varttuneempi podenco. Se heiluttelee kauempaa uudelle ihmiselle häntäänsä, mutta lähikontaktissa se alkuun hiukan arastelee uutta tuttavuutta. Kun siihen tutustuu rauhassa, se ryhtyy kaveriksi ja on olemukseltaan suorastaan hurmaava, jopa veistoksellinen komistus. Mido on herkänoloinen ja rauhallinen, kerrassaan ihastuttava koira. Mido on noin 55 cm korkea ja se on syntynyt arviolta joulukuussa 2010. Se on iästään huolimatta hyväkuntoinen ja sporttisen oloinen koira.

Kuulumisia kotihoidosta:

Mido on sopeutunut hyvin kotikoiran elämään. Midolla on kotihoitopaikassa useampi koirakaveri ja se tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa. Tulevassa kodissa Midolla olisi hyvä olla rauhallinen koirakaveri tai kavereita.

Midolla on riistaviettisyyttä ja sen takia sitä ei adoptoida kissaperheeseen ja koska Mido tykkää rauhallisellisesta kotielämästä ei Midoa myöskään adoptoida pienten lasten perheeseen..

Mido on iästään huolimatta reipas lenkkeilijä ja lähteekin mieluisasti lenkille. Mido kävelee nätisti remmissä eikä reagoi vastaantuleviin koiriin.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Katri Ratia

katri.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 0407342344. Soittoajat: ma ja ke-to klo 18-20 ja la-su klo 12-16