Kustannukset

Koirien kustannukset

Koronatilanne on aiheuttanut koirien tuonteihin epävarmuutta matkustajaliikenteen hidastumisen vuoksi sekä aiheuttanut yhdistykselle lisääntyneitä kuluja mm. koirien tuontikustannuksien osalta. Tämän vuoksi yhdistys on päättänyt kokouksessaan nostaa koirien adoptoinnin kulukorvausta 30.05.2021 alkaen 570 euroon. Yhdistyksen tavoitteena on edelleen jatkaa koirien adoptioita ja pyrkiä etsimään vaihtoehtoisia keinoja koirien saamiseksi Espanjasta koteihin ja hoitopaikkoihin Suomeen.

Koirien kulukorvaus on 570 euroa. Myös Suomessa kotihoidossa olevien koirien kulukorvaus on 570 euroa. Yli 10-vuotiaiden koirien kulukorvaus on 200-300 euroa koiran kunnosta ja tilanteesta riippuen. Seniorikoirien kohdalla asiasta sovitaan tarkemmin koiravaraajan kanssa.

Kulukorvaukseen sisältyy: 

-yhdistyksen maksama kustannus tarhalle Espanjassa

-koiran tuontikulut Suomeen sekä koiran sirun rekisteröiminen Suomessa

Tarhan kulukorvaukseen sisältyy:
Tarvittavat rokotukset, rabies, yhdistelmärokotus sekä tehosterokotukset. Lisäksi mikrosiru, EU-passi ja vasta-ainetestit useista sairauksista. Koirilta testataan leishmania, sydänmato, ehrlichia, anaplasma ja babesia canis. Kulukorvaukseen sisältyy myös sterilointi/kastrointi, madotus, ulkoloishäätö sekä ekinokokkilääkitys.

Yhdistys rekisteröi Suomessa koiran mikrosirun Turvasiru-palveluun.

Koiran kulukorvaus on 570 euroa, joka voidaan maksaa yhdistyksen tilille kun koiran varaajalta on saatu vahvistus koiran adoptoimiselle. Koiraa ei siirretä varatuksi eikä sen valmisteluja Espanjassa aloiteta, ennen kuin koira on maksettu. Syynä tälle on se, että yhdistys pyrkii välttämään mahdolliset peruutukset ja toivoo, että koiraa harkitsevat ovat lopullisen varmoja päätöksestään. Huomioithan, että kulukorvausta ei voi maksaa käteisellä eikä osamaksulla.

Yhdistyksen tilinumero: Aktia FI45 4055 0012 3279 59

Emme varaa kotihoitokoiria tai koiria tarhalta odottamaan uuden omistajan työkiireiden helpottamista, lomamatkojen tekemistä tai muuttoja. Kysythän koiraa vasta sitten, kun adoptio on sinulle käytännössä mahdollinen.

Koirat saapuvat Suomeen Ruokaviraston (Evira) maahantuontimääräysten mukaisesti.
Yhdistys on rekisteröity Ruokaviraston TRACES-järjestelmään rekisterinumerolla 376/04.01.05.00.01/2020. Rekisteröinti on voimassa 21.1.2023 asti.

TÄÄLTÄ voit lukea adoption edellytyksistä.