Kustannukset

Koirien kustannukset

Koirien kulukorvaus on 670 euroa. Myös Suomessa kotihoidossa olevien koirien kulukorvaus on 670 euroa. Yli 10-vuotiaiden koirien kulukorvaus . Seniorikoirien kohdalla asiasta sovitaan tarkemmin koiravaraajan kanssa.

Kulukorvaukseen sisältyy: 

-yhdistyksen maksama kustannus tarhalle Espanjassa

-koiran tuontikulut Suomeen sekä koiran sirun rekisteröiminen Suomessa

Tarhan kulukorvaukseen sisältyy:
Tarvittavat rokotukset, rabies, yhdistelmärokotus sekä tehosterokotukset. Lisäksi mikrosiru, EU-passi ja vasta-ainetestit useista sairauksista. Koirilta testataan leishmania, sydänmato, ehrlichia, anaplasma ja babesia canis. Kulukorvaukseen sisältyy myös sterilointi/kastrointi, madotus, ulkoloishäätö sekä ekinokokkilääkitys.

Kulukorvaus voidaan maksaa yhdistyksen tilille kun koiran varaajalta on saatu vahvistus koiran adoptoimiselle. Koiraa ei siirretä varatuksi eikä sen valmisteluja Espanjassa aloiteta, ennen kuin koira on maksettu. Syynä tälle on se, että yhdistys pyrkii välttämään mahdolliset peruutukset ja toivoo, että koiraa harkitsevat ovat lopullisen varmoja päätöksestään. Huomioithan, että kulukorvausta ei voi maksaa käteisellä eikä osamaksulla.

Yhdistyksen tilinumero: Aktia FI45 4055 0012 3279 59

Emme varaa kotihoitokoiria tai koiria tarhalta odottamaan uuden omistajan työkiireiden helpottamista, lomamatkojen tekemistä tai muuttoja. Kysythän koiraa vasta sitten, kun adoptio on sinulle käytännössä mahdollinen.

Koirat saapuvat Suomeen Ruokaviraston (Evira) maahantuontimääräysten mukaisesti.
Yhdistys on rekisteröity Ruokaviraston TRACES-järjestelmään rekisterinumerolla 376/04.01.05.00.01/2020.

TÄÄLTÄ voit lukea adoption edellytyksistä.