Kustannukset

Koirien kustannukset

Koirien kulukorvaus on 490 euroa.

Kulukorvaukseen sisältyy: 

270 euroa maksamme tarhalle.

220 euroa koiran lentopaikkaan ja matkustajan kuluihin sekä sirun rekisteröimiseen Suomessa.

Tarhan kulukorvaukseen sisältyy:
Tarvittavat rokotukset, rabies, nelosrokotus sekä tehosterokotukset. Lisäksi mikrosiru, EU-passi ja vasta-ainetestit useista sairauksista. Koirilta testataan leishmania, sydänmato, ehrlichia, anaplasma ja babesia canis. Kulukorvaukseen sisältyy myös sterilointi/kastrointi, madotus, ulkoloishäätö sekä ekinokokkilääkitys.

Yhdistys rekisteröi Suomessa koiran mikrosirun Turvasiru-palveluun.

Koiran kulukorvaus on 490 euroa, joka voidaan maksaa yhdistyksen tilille kun koiran varaajalta on saatu vahvistus koiran adoptoimiselle. Koiraa ei siirretä varatuksi eikä sen valmisteluja Espanjassa aloiteta, ennen kuin koira on maksettu. Syynä tälle on se, että yhdistys pyrkii välttämään mahdolliset peruutukset ja toivoo, että koiraa harkitsevat ovat lopullisen varmoja päätöksestään. Huomioithan, että kulukorvausta ei voi maksaa käteisellä eikä osamaksulla.

Yhdistyksen tilinumero: Aktia FI45 4055 0012 3279 59

Myös Suomessa kotihoidossa olevien koirien kulukorvaus on 490 euroa. Vanhojen koirien kulukorvaus on 200 euroa. Vanhaksi koiraksi määritellään yleensä yli 10-vuotias koira, mutta tähän vaikuttaa koiran yleinen terveydentila ja koko.

Emme varaa kotihoitokoiria tai koiria tarhalta odottamaan uuden omistajan työkiireiden helpottamista, lomamatkojen tekemistä tai muuttoja. Kysythän koiraa vasta sitten, kun adoptio on sinulle käytännössä mahdollinen.

Koirat saapuvat Suomeen Ruokaviraston (Evira) maahantuontimääräysten mukaisesti.
Yhdistys on rekisteröity Ruokaviraston TRACES-järjestelmään rekisterinumerolla 376/04.01.05.00.01/2020. Rekisteröinti on voimassa 21.1.2023 asti.

TÄÄLTÄ voit lukea adoption edellytyksistä.