Keräys vanhainkodin ja Los Barrioksen hyväksi alkaa

Olisiko sinulla mahdollisuus auttaa vanhoja koiria ja rahapulassa kamppailevaa Los Barrioksen tarhaa? Yhdistys aloittaa nyt keräyksen, joka jatkuu vuoden loppuun asti. Keräyksellä yritämme turvata vanhainkotimme tulevaisuutta ja auttaa yhteistyötarhaamme.

Los Barrios kamppailee jättimäisten eläinlääkärikulujen kourissa. Tarhalla on jatkuva rahapula. Keräysvaroilla osallistumme tarhan eläinlääkäri- ja leikkauskuluihin.
Yhdistyksen vanhainkodissa asuu parhaillaan 15 koiraa, ja paikan ylläpitoon sekä koirien hoitoon liittyy paljon kustannuksia. Koirilla on runsaasti sairauksia ja iän tuomia vaivoja. Lisäksi rahaa kuluu erityisruokiin.

Toivomme koko sydämestämme, että voisimme myös tulevaisuudessa pelastaa vanhainkotiin koiria, joilla ei muuten ole enää mitään toivoa paremmasta elämästä.

Vanhainkoti on aloittanut toimintansa jo vuonna 2013, ja tähän mennessä se on auttanut lukuisia espanjalaisia ja myös suomalaisia koiria. Auttaisitko sinä meitä auttamaan myös tulevaisuudessa?
Yhdistyksellä on poliisin myöntämä pienkeräyslupa RA/2023/1114.
Apua voit lähettää Espanjan Katukoirat ry:n tilille **FI45 4055 0012 3279 59 viitteellä 3120 **tai MobilePaylla numeroon 94187.

Pienikin lahjoitus auttaa! Kiitos, kun välität ❤️

Kuvassa Lea Pulkkinen ja vanhainkodin asukkaat.

Vanhainkodin tulevaisuus vaakalaudalla – keräys käynnissä

Vanhainkotimme tarvitsee kipeästi apuasi. Yhdistys käynnistää nyt keräyksen – yritämme näin turvata vanhainkodin tulevaisuuden, joka on tällä hetkellä vaakalaudalla.

Yhdistyksen vanhainkodissa asuu parhaillaan 13 koiraa, ja paikan ylläpitoon sekä koirien hoitoon liittyy paljon kustannuksia. Koirilla on runsaasti sairauksia ja iän tuomia vaivoja, joiden hoitamiseen kuluu paljon rahaa.

Lisäksi rahaa kuluu erityisruokiin ja kaiken päälle tuleva talvi tuo mukanaan moninkertaistuvat sähkölaskut. Toivomme koko sydämestämme, että voisimme myös tulevaisuudessa pelastaa vanhainkotiin koiria, joilla ei muuten olisi enää mitään toivoa paremmasta elämästä.

Vanhainkoti on aloittanut toimintansa jo vuonna 2013, ja tähän mennessä se on auttanut lukuisia espanjalaisia ja myös suomalaisia koiria. Auttaisitko sinä meitä auttamaan myös tulevaisuudessa?
Yhdistyksellä on poliisin myöntämä pienkeräyslupa RA/2022/1335.

Apua voit lähettää Espanjan Katukoirat ry:n tilille FI45 4055 0012 3279 59 viitteellä 31121 tai MobilePaylla numeroon 94187.

Kiitos, kun välität ❤️

Espanjan koirat lopettaa – autamme kodinvaihtajia

Kodittomat Espanjan koirat ry (www.espanjankoirat.com) lopettaa adoptiot Espanjasta Suomeen. Olemme lupautuneet auttamaan mahdollisuuksiemme mukaan kodinvaihtajien sijoituksissa.

Meidän toimintamme jatkuu siis normaalisti. Olemme myös aloittaneet yhteistyön Kodittomat Espanjan koirat ry:n entisen yhteistyötarhan kanssa. Tarha toimii Malagassa, ja lisää tietoa tarhasta löytyy TÄÄLTÄ.

Yhteistyömme vanhojen tuttujen kumppaneidemme Los Barrioksen tarhan ja Triple A:n kanssa jatkuu entiseen tapaan.

Kodittomat Espanjan koirat ry:n kautta adoptoitujen koirien asioissa voitte olla yhteydessä Maria Keravuohon puh. 045-858 1412. Marian yhteystiedot löytyvät myös nettisivuiltamme.

Yhdistys on saanut pienkeräysluvan

KERÄYS ON PÄÄTTYNYT, sydämellinen kiitos kaikille osallistujille.
Espanjan katukoirat Ry on saanut pienkeräysluvan nro. RA/2020/1422. ajalle 16.11.2020 – 15.2.2021. Keräyslupa on voimassa koko Suomessa pl. Ahvenanmaa.
Keräyksen tuotto käytetään lyhennettömänä Espanjan Katukoirat ry:n vanhainkodin koirien ja kotihoidossa olevien koirien terveydenhoitokuluihin sekä akuuttia hoitoa tarvitsevien koirien terveyden hoitoon yhteistyötarhoillamme.
Keräystili: Aktia FI45 4055 0012 3279 59
Viitenumero: 1009
Muistathan käyttää viitenumeroa, jotta pystymme paremmin erittelemään tämän keräyksen tuoton.
Mobilepay lahjoitusmahdollisuus tulossa myöhemmin.
Rahankeräyksen aloittaminen tuli erityisen tarpeelliseksi nyt korona-ajan vuoksi. Peruuntuneet lennot ja menetetyt koirapaikat, joista ei osasta saatu rahoja takaisin, vaikuttivat suuressa määrin yhdistyksen rahatilanteeseen. Yhdistys ottaa vanhainkotiinsa koiria, joille ei enään löydetä kotia iän, sairauden tai jonkun muun syyn takia. Koiria otetaan Espanjasta ja Suomesta ja myös muualta resurssien mukaan. Koronan vuoksi yhdistys ei ole pystynyt järjestämään yhteisiä puistoiluja eikä isompia varainhankinta tapahtumia, joilla saisi katettua vanhainkodinkoirien ja kotihoidossa olevien koirien eläinlääkäri, lääke ja ruoka ym. kuluja. Olemme myös pyrkineet lisäämään Suomessa olevien apua tarvitsevien koirien auttamista, myös näistä koirista koituu usein niin suuria eläinlääkärikuluja yhdistykselle, että kulukorvaukset ei riitä niitä kattamaan. Myös yhdistykselle palautuneiden koirien terveydenhoito kulut ovat monesti suuria.
Siksi nyt pyydämmekin apuanne.
Pienikin apu on suuri apu. Autathan meitä auttamaan ❤
Lisätietoja: Lea Pulkkinen p. 040 4171077

Yhdistys tiedottaa, koirien adoptiot Espanjasta jatkuvat

Meillä on hyviä uutisia! Koirien tuonti Espanjasta on jälleen käynnistymässä. Ensimmäisen lennon saamme Suomeen heinäkuun puolivälissä ja lisää lentoja on tulossa loppukuusta. Espanjassa lentoa odottelee kuitenkin reilusti yli kymmenen koiraa, joten lentokummeille on tarvetta.

Vuosikokouksessa yhdistyksen hallitukseen saatiin kaksi uutta jäsentä, jotka ovat jo muuten olleet toiminnassa mukana pidempään. Karoliina hoitaa tulevaisuudessa enemmänkin koiravarauksia ja Jussi on erikoistunut hallinnollisiin asioihin. Molemmat uudet jäsenet ovat jo kauan auttaneet yhdistystä ja toimineet kotihoitajina. Karoliina ja Jussi aikovat edelleen jatkaa myös kotihoitajan tärkeää työtä. Toivotamme uudet jäsenet lämpimästi tervetulleiksi!

Päätimme yhdistyksen vuosikokouksessa myös, että alamme auttaa yhä enemmän suomalaisia kodinvaihtajia. Olemme tähänkin asti auttaneet myös kotimaassa, mutta nyt resurssiemme mukaan yritämme tehdä sitä entistä enemmän. Toimintamme Espanjassa pysyy kuitenkin ennallaan, ja yhteistyötarhamme ovat edelleen Triple A sekä Los Barrios.
Toivotamme kaikille aurinkoista kesää. Meidät saa myös kesäaikana kiinni tavalliseen tapaan!

Tiedote koronatilanteesta ja adoptioista

Espanjan katukoirat ry haluaa tiedottaa:

Tällä hetkellä vaikuttavan koronatilanteen vuoksi suosittelemme kaikille Espanjan katukoirat ry:stä koiransa adoptoineille koiranomistajille ennakointia mahdollisen oman sairastumisen vuoksi. Pyydämme jokaista huolehtimaan ja selvittämään jo ETUKÄTEEN koirilleen hoitajan/hoitopaikan mahdollisen vakavan koronaoireilun tai sairaalaan joutumisen varalta. Suosittelemme myös kirjallisen ohjeen laatimista valmiiksi esim lompakkoon, josta löytyy hoitajan numero ja koiran hoito-ohjeet äkillisiä sairastumistilanteita varten.

Mikäli hoitajaa/hoitopaikkaa tai mitään tukiverkostoa ei ole, tulisi mahdollisessa avuntarpeessa olla yhdistykseen yhteydessä jo nyt ennakkoon mahdollisimman pian. Yhdistyksen mahdollisuudet auttaa ovat kotihoitajien pienen määrän vuoksi hyvin rajalliset, mutta mikäli avuntarpeessa olevat tiedetään jo hyvissä ajoin etukäteen, tilannetta on helpompi koordinoida ja järjestää. Aiheeseen liittyvät yhteydenotot sähköpostilla karoliina.espanjankatukoirat@gmail.com.

Tällä hetkellä yhdistys ei koronatilanteen vuoksi vastaanota kotiselvityksiä Espanjassa olevista adoptoitavista koirista. Pyydämme koirista kiinnostuneita ihmisiä seuraamaan kotisivujemme päivityksiä ja Facebook-sivuja Espanjan katukoirat ry, joille päivitämme lisätietoa kun adoptiot jatkuvat jälleen normaalisti. HUOM! Suomessa kotihoidossa olevista koirista vastaanotamme edelleen kotiselvityksiä myös koronatilanteen aikana.

 

Kuulumisia Los Barrioksen tarhalta

Espanjan katukoirat ry:n kautta Suomeen saapuneista koirista suurin osa on saapunut viimeisen 1,5 vuoden aikana Los Barrioksen tarhalta. Tällä hetkellä tarhan vapaaehtoiset yrittävät huolehtia tarhalla olevista koirista parhaansa mukaan koronakriisin aikana. Koiria tarhalle tulee jatkuvasti lisää, vaikka tällä hetkellä koiria ei voida adoptoida pois tarhalta Espanjaan tai ulkomaille. Tällä hetkellä tarhalla on noin 275 koiraa ja koiria tulee jatkuvasti lisää. Koirien ulkoiluttaminen tarhan ulkopuolella on kielletty ja monilla koirilla on sairauksia, jotka vaativat pikaista tai jatkuvaa hoitoa. Vapaaehtoiset ovat saaneet yksityiseltä lahjoittajalta suojausviirit, jotka auttavat päivittäisessä työskentelyssä tarhalla.

Haluamme kiittää tarhan vapaaehtoisia ja koirien sekä Los Barrioksen tarhan hyväksi lahjoittaneita, tässä tilanteessa avulla on suuri merkitys koirille ja ihmisille, jotka yrittävät selvitä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Espanjan katukoirat ry huutokauppa

Espanjan katukoirat ry järjesti 05.03.- 31.03.2020 huutokaupan Espanjassa olevien koirien ja yhteistyötarhan auttamiseksi Facebookissa.

Suuri kiitos kaikille huutokauppaan osallistuneille. Vielä odottelemme joitakin maksuja, mutta laskimme jo nyt potin kokonaisuudessaan. Tulos on huikea. Huutokaupan tuotto oli 1369 € ja lisäksi saimme lahjoituksia 895 € ja vanhainkodille osoitettuja lahjoituksia 220 € . Espanjan katukoirat ry sai huutokaupan jälkeen myös yksityiseltä lahjoittajalta 300,00 e, joka lisätään Los Barrioksen tarhalle lahjoitettaviin varoihin.

Huutokaupan tuotoista ja lahjoituksista laitamme 2300 € avuksi Sos Perrera Los Barriosksen tarhalle. Loput huutokaupan tuotoista ja lahjoituksista menee koirien vanhainkodin ruoka-, lääke- ja eläinlääkärikuluihin.

Suuri kiitos kaikille lahjoittaneille ja huutokauppaan osallistuneille, yhdessä saamme paljon aikaan. Jatkossa tarkoituksenamme on päivittää aktiivisemmin myös täällä sivuillamme tulevista tapahtumista. Ohessa tosite huutokaupan varojen lahjoituksesta Los Barrioksen yhteistyötarhalle.

Ravintolapäivä onnistui yli odotusten

Ravintolapäivä onnistui yli odotusten

18.8 vietettiin Suomessa Ravintolapäivää, johon Espanjan katukoirat ry osallistui.

Lue lisää →

Kesätapaaminen Hauholla 31.8.2013

Kutsumme kaikki Espanjan Katukoirien kautta tulleiden koirien omistajat ja karvakuonot perinteeksi muodostuneeseen vuositapaamiseen Lautsian lomakeskukseen Hauholle (www.lautsia.fi/) lauantaina 31.8.2013 klo 13 alkaen.

Lue lisää →

Toiminnan esittelyä Unelmalemmikeissä

Toiminnan esittelyä Unelmalemmikeissä

Yhdistys on menossa esittelemään toimintaansa Riihimäelle, Unelmalemmikit eläinkauppaan klo 10-14 tämän viikon lauantaina eli 20.04.2013! Mukana kotihoidossa kotia etsivät koirat Lala, Into, Maxi ja Blondie! Tulkaa tervehtimään 🙂 Lisätietoja eläinkaupan sivuilta: Unelmalemmikit

Avoimet ovet Triplessä

Avoimet ovet Triplessä

Espanjan katukoirat ry osallistui Triple A:n avoimien ovien päivään 7.4.2013. Myimme lahjoitustavaraa ja keräsimme tarhalle 287,70 euroa. Paikalla oli myyjiä useista maista ja kaikkiaan päivän aikana saatiin Triplelle kerättyä 4500 euroa. Isot kiitokset kaikille, jotka lahjoittivat meille upeita tavaroita myyntiin.

Lue lisää →

Yhdistysesittely Mustissa ja Mirrissä

Tammiston Musti ja Mirri liikkeessä järjestetään Lauantaina 26.1.2013 Talviulkoilun tapahtumapäivä!

ESPANJANKATUKOIRAT RY esittelyssä klo 11.00-16.00

Lue lisää →

Triple A kiittää ruokalähetyksestä!

Triple A kiittää ruokalähetyksestä!

Tässä kuva Triple A’n tarhalle saapuneista ruoista, joita Suomesta lähetettiin Espanjaan. Kuvassa mukana hyvä ystävämme tarhan vapaaehtoinen Bo, joka kiittää suomalaisia ystäviä avusta.