Vanhainkodin edesmenneet asukkaat

 

Siru

Lana

       Lala

Manu

Alf

Nebu

Rocco

Allu

Tina


Dino

Pikku-Mummo

Pepe


Mila (Rouva Wilsson)

Curro

Hartsa (Sipoon rehtori)

Benny

Kika

Hiltunen

Laima

Valkoinen Nainen

Indy

Pappa

Pia

Layka

Banzo

Pekka

Dama

Kira

Konsta

Hector

Birko

Louisa

Chica

Pulla

Secre

Lola


Lola oli tullessaan 13-vuotias shizumummo, joka oli kiltti kaikille. Omistaja hylkäsi Lolan, koska tuli allergiseksi 11 vuoden jälkeen. Lola muutti ilahduttamaan vanhainkodin porukkaa, koska aina pitää olla vähintään yksi shizu talossa.

Samu


Samu oli Suomesta vanhainkotiin muuttanut 14-vuotias yorkki, josta omistaja ei pystynyt enää huolehtimaan ja sille kysyttiin paikkaa vanhainkodista. Samu oli ikäisekseen hyvässä kunnossa, mutta siltä piti kaikki hampaat poistaa niiden huonon kunnon vuoksi. Samu sopeutui laumaelämään hyvin pienten alkuvaikeuksien jälkeen ja se nautti, kun sillä oli paljon kavereita.

Myrtsi


Myrtsi oli tullessaan noin 10-vuotias yorkkimummo, joka tuli vanhainkodille kotihoitoon. Päätettiin kuitenkin, että Myrtsi jää asumaan vanhainkotiin, koska sillä oli takana rankka pentutehdaselämä, se oli tosi pelokas ja tarvitsi tukilauman ympärilleen sekä lisäksi se sairasti leishmaniaa. Myrtsille koirakaverit olivat hyvin tärkeitä, ja se kävi pussailemassa aina kaikki lenkiltä kotiintulijat innoissaan.

Milo

Milo tuli Suomeen vuonna 2015 Los Barrioksen tarhalta. Milo oli 14-vuotias. Milo oli vanhainkodin hoitajakoira, joka pesi pienien naamat ja leikitti niitä.  Milolla oli kuivat silmät ja sen näkö oli todella huono, koska sen silmät olivat olleet pitkään hoidotta. Milo oli kaikkien kaveri.

Tango

Tango oli tullessaan 9-vuotias pentutehtaasta pelastettu pikkumies, jota ei voitu adoptoida sen vamman ja sairauden vuoksi, siksi Tango jäi asumaan vanhainkotiin. Ujo Tango osasi hurmata kaikki.

Sunshine

Sunshine eli Sunny oli syntynyt vuonna 2014. Sunny oli luonteeltaan ja olemukseltaan lempeä ja rauhallinen. Ulkoisesti Sunny oli uskottava pihavahti, mutta se tervehti vieraatkin ihmiset iloisesti rapsutuksien toivossa. Sunnylta poistettiin useita pahalaatuisia nisäkasvaimia Espanjassa, se pääsi loppuajakseen vanhankotiin nauttimaan elämästään.