Adam

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Pieni

Adam on noin 7-8 kuukauden ikäinen nuori ja aktiivinen pienikokoinen uroskoira. Adam on saapunut Los Barrioksen tarhalle heinäkuussa 2022. Adam on löydetty hylättynä ja tuotu tämän jälkeen tarhalle.

Tarhalla Adam leikkii mielellään toisten koirien kanssa ja hakee palloa mielellään vedestä. Tulevan kodin tulee sitoutua nuoren koiran tapakasvatukseen sekä tarjoamaan riittävästi sopivanlaista aktivointia uudessa kodissa. Ihmisiä kohtaan Adam on avoin ja ystävällinen.

Kuulumisia kotihoidosta:

Adam on ollut kotihoitopaikassaan aktiivinen, avoin ja reipas saapumisestaan saakka. Adam on tullut vasta hiljattain kotihoitoon, mutta toistaiseksi sillä ei ole havaittu mitään pelkotiloja ja se vaikuttaisi asuneen aiemmin kotikoirana. Adam vaikuttaa hyvin oppivaiselle ja fiksulle koiralle ja kotihoitopaikassa sen kanssa treenaillaan peruskäskyjä ja harjoitteita säännöllisesti. Uusi omistaja saisi Adamista varmasti hyvän harrastuskaverin esimerkiksi agilityyn tai rallytokoon.

Adam kulkee tottuneesti hihnassa ja ohittaa toiset koirat ja ihmiset ulkoilutilanteissa ongelmitta. Lenkille lähdettäessä Adam kantaa hihnan suussaan ulkoiluttajalle ja on mielellään lähtenyt ulkoilemaan.  Tapaamiensa toisten koirien kanssa Adam on tullut hyvin toimeen. Kotihoidossa Adam on ollut sisäsiisti, antanut tehdä hoitotoimenpiteitä sujuvasti ja se osaa kotona hyvin rauhoittua. Adam on kotihoidossa ainaoana koirana kerrostalossa.

Adam on saapunut kotihoitoon Vantaalle. Adamiin on mahdollista päästä sovitusti tutustumaan.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Olethan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen yhteydessä koiravaraajaan.

Koiravaraaja: Pia Petrell

pia.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-7350707. Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.