Alba

Koirat Espanjassa - Adult - Narttu
Adoptoitavissa Keskikokoinen

Alba on löytynyt yksinään kuljeskelemassa ja tuotu Triple A -tarhalle helmikuussa 2024. Alballa ei ollut mikrosirua, eikä kukaan ole kysellyt sen perään, joten se etsii nyt uutta kotia. Alba on siro ja kaunis noin 2-vuotias ja 45 cm korkea podenco narttu.

Alba oli tarhalle saapuessa aliravittu ja stressaantunut. Se on kuitenkin tottunut tarhaelämään nopeasti, ja painokin on jo noussut normaaleihin lukemiin. Nykyisin Alba jakaa kennelin usean erilaisen koiran kanssa ja viihtyy hyvin kaikkien kanssa. Ihmisen huomio on Alballe kovin mieluisaa ja se nauttii suuresti siliteltävänä olemisesta. Alba kulkee hihnassa nätisti eikä reagoi toisiin koiriin ulkoillessa. Lapsiin Alba on suhtautunut neutraalisti, se ei vaikuta pelkäävän lapsia mutta hakeutuu kuitenkin mieluummin aikuisten seuraan.

Alba etsii rodun tuntevaa kotia, jossa voisi olla reipas koirakaveri. Alba on aktiivinen ja älykäs nuori koira, joka tarvinnee riittävän liikunnan ohella älyllistä aktivointia. Mielekkään tekemisen puuttuessa podencot saattavat keksiä kaikenlaista pikku puuhastelua ihan itse.

Arvioitu syntymäaika: helmikuu 2022
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Triple A -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: yleisesti adoptiosta, koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.


Kyselyt: Kirsi Hakala

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
kirsi.espanjankatukoirat@gmail.com
Puh: 040-750 5642