Alfie

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Alfie on noin 3-vuotias ja keskikokoinen uroskoira.

Alfie on sosiaalinen ja ystävällinen kaikille ihmisille ja toisille koirille. Kotihoitopaikassa se on aina valmis leikkimään koirakaverinsa Romeon kanssa. Ruoalle se hieman ahne ja  kerjää ahnaasti tilaisuuden tullen.

Muutoin Alfie on sisätiloissa rauhallinen ja rakastaa ihmisen kainalossa köllöttelyä ja on hyvää kaveria niin miesten kuin naistenkin kanssa. Kotihoidossa se on ollut pääasiassa sisäsiisti. Se on vauhdikas ulkoilija, jonka kanssa on vielä harjoiteltava hihnakävelyä. Lenkillä se menee varovasti haistelemaan toisia koiria tai ohittaa toiset koirat nopeasti.

Alfie on vielä nuori, touhukas ja aktiivinen koira, joka tarvitsee paljon tekemistä ja aktiviteettejä. Siksi sille etsitäänkin kotia, jossa on aikaa pitkille lenkeille ja yhteiselle tekemiselle. Plussaa voisi myös olla koti, jossa on myös entuudestaan saman ikäinen ja kokoinen koirakaveri.

Alfie on kotihoidossa Helsingissä ja siihen on mahdollista päästä tutustumaan sovitusti. Luethan kuitenkin ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake, jonka jälkeen voit varata soittajan koiravaraajan kanssa.

Koiravaraaja: Karoliina Ojala

karoliina.espanjankatukoirat@gmail.com

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa puh. 041-479 6850.