Alladin

Suomessa kotihoidossa - Young - Uros
Adoptoitavissa Pieni

Alladin on löytynyt kadulta ja sen on rankkuri tuonut Los Barrioksen tarhalle helmikuussa 2024. Alladin on podencotyyppinen arviolta vuoden ikäinen pieni poika. Se pääsi jo Espanjassa kotihoitoon, jossa sillä oli kaverina uroschihu. Yhteiselo sujui tuolloin hyvin.

Nyt Alladin on kotihoidossa Vantaalla,ja sillä on seurana kaksi vanhempaa villakoiranarttua. Alladin tulee hyvin toimeen narttujen kanssa, mutta vaikuttaa siltä, että urosten kanssa saattaa olla nykyään haasteita. Sen vuoksi Alladinia ei adoptoida kotiin, jossa on toinen uroskoira.

Kotihoitajan mukaan Alladin on reipas, iloinen, leikkisä ja vauhdikas koira, vieraiden saapuessa kylään se riehaantuu ilosta ja saattaa käyttäytyä melko pentumaisesti. Alladin tarvitsee kärsivällistä otetta ja rajojen opettelua.

Lenkillä se kulkee hihnassa kauniisti eikä reagoi vastaantuleviin koiriin. Alladinia voidaan harkita myös ainoaksi koiraksi. Se rakastaa ihmisen tarjoamaa huomiota ja leikkii mielellään ihmisen kanssa. Alladin tarvitsee aktiivisen kodin, jossa sen kanssa touhutaan ja se pääsee riittävästi lenkkeilemään mielekkääseen ympäristöön. Nenänkäyttö on sille tärkeää. Jos Alladin adoptoidaan ainoaksi koiraksi, on tärkeää, ettei yksinoloista tulisi merkittävän pitkiä, koska energisenä nuorena koirana se saattaa turhautua yksikseen. Alladin viihtyisi varmasti parhaiten leikkisän koirakaverin kanssa. Vaikka Alladin on aktiivinen, se osaa myös rauhoittua hienosti lepäämään.

Alladin on noin 35 cm korkea. Sen kuulossa ei ole havaittu ongelmia.

Arvioitu syntymäaika: helmikuu 2023
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Vantaa
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake.


Kyselyt Tiina Salumäki

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: 040-936 0702
tiina.espanjankatukoirat@gmail.com
Huom! Ei Messenger-viestejä.