Alma

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Amarilda palautui etsimään kotia, koska sillä ilmeni pientä eroahdistusta, joka näytäytyi mm.pahvilaatikon rikkomisena ja oven raapimisena.

Amarilda eli Alma on nyt kotihoidossa Espoossa ja täällä koirakavereiden kanssa ei ole eroahdistusta ilmennyt. Alma tykkää kävellä pitkiäkin lenkkejä, mutta omaan rauhalliseen tahtiinsa. Pihalla saa hepuleita ja intoutuu juoksemaan koviakin spurtteja.

Alma tykkää leikkiä leluilla ravistelemalla ja ja heittelemällä niitä itsekseen, joskus innostuu juoksemaankin muiden koirien kanssa. Pitkälti on kuitenkin hyvin itsenäinen koira, joka tulee hyvin nöyrästi hakemaan ihmiseltä huomiota.Almalle etsitään kotia, jossa olisi kiva samanoloinen koirakaveri. Alma pitää myös kovasti isommista rauhallisista lapsista. Kaiken kaikkiaan ihana ja suloinen koira. Alma on arviolta 8-vuotias.

Lisää kuvia voit katsoa kotihoitajan Facebook kuva-albumista.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen