Alpo

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Alpo on adoptoitu Suomeen yhdistyksemme kautta Los Barrioksen tarhalta noin kolme vuotta sitten. Perhe on joutunut luopumaan Alposta perheen elämäntilanteessa tapahtuneiden muutoksien vuoksi ja nyt Alpolle etsitään uutta loppuelämän kotia.

Alpo on noin 6-vuotias ja pienikokoinen, noin 9 kg painava reipas uroskoira. Alpo on oppinut Suomessa asuessaan hyvin kotikoiran elämää ja Alpo on aiemmassa kodissaan ollut sisäsiisti, tottunut kulkemaan hihnassa ja oppinut peruskäskyjä.  Aiemmin Alpolla ei ole ollut haasteita yksinolojen aikana. Alpo on aktiivinen koira, joka nauttii pitkistä lenkeistä ja yhteisestä puuhasta oman perheensä kanssa. Alpo voisi sopia hyvin myös johonkin yhteiseen harrastustoimintaan kuten agilityyn tai tokoiluun. Aktiivisesta luonteestaan huolimatta Alpo osaa hienosti myös rauhoittua kotioloissa.

Alpo on sosiaalinen ihmisten kanssa ja asianmukaisen tutustuttamisen jälkeen tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Alpo on toisinaan reaktiivinen hihnassa toisia koiria tavatessaan ja tätä työstetään kotihoitopaikassa ja hihnakäytöksen treenaamiseen tulee tulevankin kodin sitoutua. Kotihoidossa Alpon keskittyminen on tällaisissa tilanteissa saatu kiinnitettyä ulkoiluttajaan lelun avustuksella, jolloin Alpo rauhoittuu ja lenkki jatkuu. Vapaana ollessaan Alpo suhtautuu hyvin toisiin koiriin. Alpon uskotaan viihtyvän ensisijaisesti ainoana koirana ja tämän vuoksi sille etsitään kotia, jossa ei olisi muita koiria.

Alpo on kotihoidossa Vantaalla ja siihen on mahdollista päästä tutustumaan sovitusti. 

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Olethan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen yhteydessä koiravaraajaan.

Kyselyt: Siru Mykkänen

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa. Puh: +358 44 0879993