Anabel

Koirat Espanjassa - Adult - Narttu
Adoptoitavissa Pieni

Anabel on päätynyt Los Barrioksen tarhalle kesäkuussa 2023. Se on metsästäjän hylkäämä kypsään ikään ehtinyt podencorouva.
Reipas Anabel on ihmistä kohtaan avoin, ystävällinen ja nauttii huomiosta. Anabel tulee hyvin toimeen uroskoirien kanssa, vaikkakin kovin nuoret höseltäjät saavat äidillisen kurinpalautuksen. Omanarvontuntoisena rouvana ihan kaikkien narttukoirien kanssa ei kemiat kohtaa, vaikka tarhan ulkoilupihalla Anabel ulkoileekin sopuisasti kaikkien koirien kanssa.
Anabel on arvioitu noin 9-vuotiaaksi, ja on vain noin 40 cm korkea.

Anabel ei todennäköisesti ole koskaan asunut kotikoirana, joten se etsii kotia jolla löytyy kärsivällisyyttä opettaa kotikoiran taitoja. Anabel viihtyisi varmaan mainiosti ainoana koirana, tai lempeän uroskoiran kaverina. Riistavietistä ei tarhaolosuhteissa saada tietoa, mutta varmuuden vuoksi Anabelia ei sijoiteta kotiin jossa on pieneläimiä kuten kaneja, hamstereita tai vastaavia.

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen jälkeen sovithan soittoajan koiravaraajan kanssa.


Kyselyt Kirsi Hakala

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
kirsi.espanjankatukoirat@gmail.com
Puh: 040-750 5642