Bella

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Bella on noin 7-vuotias keskikokoinen narttukoira, joka on päätynyt Los Barrioksen tarhalle etsimään uutta kotia sen omistajien eron vuoksi. Bella on herttainen, herkkä ja ystävällinen koira. Tulevassa kodissaan Bella tarvitsee kuntokuurin, säännöllistä liikuntaa ja sopivan ruokavalion, koska sillä on tällä hetkellä painoa liikaa.

Bella on saapunut kotihoitoon Klaukkalaan ja siihen on mahdollista päästä tutustumaan sovitusti.

Kuulumisia kotihoidosta:

Bella on osoittautunut kotihoidossa touhukkaaksi, ihmisrakkaaksi ja hellyyttä kaipaavaksi ilopilleriksi. Bella on luonteeltaan osallistuva ja aktiivinen, mutta ei kuitenkaan riehakas tai rauhaton. Bella osaa myös rauhoittua itsekseen sekä tarkkailla tilanteita kauempaakin.
Lelut tai vesileikit eivät ole Bellaa ainakaan vielä kiinnostaneet, mutta ihmisen huomio ja rapsutukset kyllä. Ei väliä, onko rapsuttaja iso vai pieni, nainen, mies vai lapsi, kunhan rapsuttaa – eikä rapsuja voi olla koskaan liikaa.

Bella on selvästi ollut aiemmin perheenjäsenenä, sillä mitkään huomionosoitukset, kodin askareet tai laitteet eivät ole uusia tai pelottavia. Autossa matkustaminenkin Bellalta sujuu kuin ammattilaisella. Bella on tullut kivasti toimeen muiden koirien kanssa ja kotihoitopaikassa sillä on seuranaan toinen vanhempi koira. Luonteeltaan Bella vaikuttaa melko pehmeältä ja alistuvalta. Ihminen on toisia koiria tärkeämpi asia Bellalle ja Bella vahvasti leimautuu omistajaansa, jota haluaa aina ensisijaisesti miellyttää.

Bella on noin 40cm korkea ja painaa tällä hetkellä noin 17 kg. Kunto- ja
laihdutuskuuri Bellalle on aloitettu kotihoidossa laadukkaalla ruoalla, kevyesti
lenkkeilemällä sekä koirapuistossa vapaasti juoksemalla. Bella kaipaa monimuotoista ja sopivaa liikuntaa tavoitepainoon- ja kuntoon pääsemiseksi ajan kanssa. Lenkeillä Bella kulkee melko hyvin ja on kovasti kiinnostunut erilaisista hajuista, jotka vievät nenää mukanaan ja Bella nauttiikin kovasti ulkoiluhetkistä.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.