Bimba

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Bimba on löydetty vapaana kuljeksimasta La Cañadan lähettyviltä, jossa se oli liikkunut pidemmän aikaa. Vapaaehtoiset järjestivät ruokintarutiinin, onnistuivat saamaan Bimban kiinni ja tuomaan sen turvaan Triple A:n tarhalle. Bimba on ollut todella ujo saapuessaan tarhalle, mutta se on alkanut reipastumaan ja käymään kävelyillä tarhan vapaaehtoisten kanssa.

Bimba on pienikokoinen, noin 34 cm korkea ja arviolta 2-vuotias narttukoira. Bimballe etsitään kotia, jossa olisi reipas ja ystävällinen koirakaveri odottamassa. Bimbaa ei adoptoida ainoaksi koiraksi.

Bimba on sosiaalinen toisten koirien kanssa ja utelias ihmisiä kohtaan. Bimballe etsitään kotia rauhallisesta ympäristöstä ja Bimban herkkyyden vuoksi kotia, jossa ei ole lapsia. Bimba on kotihoidossa Jyväskylässä. Bimbaan on mahdollista päästä sovitusti tutustumaan

Tutustuthan podencoon rotuna ennen yhteydenottoa. Lisätietoa saat täältä.

Kuulumisia kotihoidosta:

Bimba, kotihoidossa tuttavallisemmin Bea on hienosti edistynyt kotihoidossa ensimmäisten viikkojen aikana. Bimba on kotihoidossa paritalossa kahden iäkkäämmän koiran kaverina. Bimba on herkkä ja hieman ujo uusien ihmisten kanssa, mutta suhtautuu kaikkiin uteliaasti. Bimbasta on kuoriutunut iloinen ja leikkisä koira ja se on hakenut ahkerasti kotihoitopaikan kahta tyttökoiraa leikkimään. Toisen pienemmän koirakaverin kanssa möyritään kotisohvalla yhdessä ja tyhjennetään lelukoppa kerta toisensa jälkeen päivän aikana. Muidenkin tapaamiensa koirien kanssa Bimba on tullut hyvin toimeen ja haluaisi päästä uusiin koirakavereihin tutustumaan.

Bimba lähtee mielellään ulkoilemaan, vaikka se välillä vielä hieman arastelee ulkoiluvarusteiden laittamista. Kotihoitajan tullessa kotiin Bimba juoksee muiden koirien kanssa innokkaana vastaan ovelle tervehtimään. Bimba on ollut kotihoidossa sisäsiisti. Aluksi Bimba malttoi syödä vasta kun muut olivat syöneet ja rauhoittuneet omille paikoilleen. Nyt Bimba on malttanut itsekin rauhoittua syömään muiden seurassa.

Bimba nukkuu yöt rauhallisesti. Yksinoloharjoituksen ovat alkaneet sujua hyvin. Bimba saattaa olla hetken levoton ihmisten lähtiessä, mutta rauhoittuu ja rentoutuu nopeasti koirakaverien seurassa. Poissaolojen aikana siirtyy eteisestä useimmiten kenkä tai pari Bimban petiin, muutoin koti on ollut siisti takaisin tultaessa. Vieraillessaan kerrostalossa Bimba ei erityisemmin reagoinut rappukäytävästä kuuluviin ääniin. Herkkyytensä vuoksi Bimballe etsitään kotia keskusta-alueen ulkopuolelta rauhallisemmalta asuinalueelta.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Kotiselvityksen jälkeen sovithan soittoajan koiravaraajan kanssa.

Koiravaraaja: Miina Pellinen

miina.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 0400-504658. Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.