Bonsku

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

9- vuotias Bonsku (Bonito) on ollut Suomessa tammikuusta 2012 asti, mutta etsii nyt perheen muuttuneen elämäntilanteen vuoksi uutta kotia. 

Bonsku on omalla porukalla leikkisä ja rauhallinen rapsujen kerjääjä, mutta pelkää vieraita ihmisiä, varsinkin lapsia. Kissat ja varsinkin pienemmät koirat ovat mieluisia kavereita. Bonsku on innolla mukana kaikessa tekemisessä kotona ja luonnossa ja opettelee mielellään uusia temppuja. Autoilu on Bonskusta huippukivaa ja lenkillä hän tähyileekin toiveekkaasti avoimia takakontteja.

Remmissä kävely on sujuvaa ja toisten koirien ohitukset sopivat pääsääntöisesti hyvin. Bonsku voi provosoitua liian innokkaiden tai dominoivasti käyttäytyvien koirien käytöksestä, mutta rähjääjän kohdatessaan kävelee yleensä ohi mallikelpoisesti.

Luonteeltaan Bonsku on varsin arka, eikä viihdy vilkkailla paikoilla. Bonskua ei adoptoida lapsiperheeseen. Bonsku asuu Helsingissä Laajasalossa, jossa häneen voi käydä tutustumassa sopimuksen mukaan. Bonsku on käynyt hammaskiven puhdistuksessa kesällä 2020 ja Lisäksi Bonskun lonkat on kuvattu ja tutkittu, eikä niissä ollut huomautettavaa.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Karoliina Ojala Puh: 041-479 6850. Soittoajat: ma-pe klo 18-20 ja su klo 14-18. karoliina.espanjankatukoirat@gmail.com