Brandon

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Brandon on noin 2-3-vuotias uroskoira Los Barrioksen tarhalta. Brandon on iloinen ja sosiaalinen nuori koira. Brandon on tuotu tarhalle etsimään uutta kotia. Brandon on arviolta 37 cm korkea ja 10 kg. Brandon on saapunut kotihoitoon Suomeen pääkaupunkiseudulle.

Kuulumisia kotihoidosta:

Brandon on hurmannut meidät ensimmäisestä tapaamisesta asti. Todellinen sylivauva, joka rakastaa kaivautua peiton alle ja laittaa päänsä hennosti polvelle ja tapittaa silmiin. Ulkoilut sujuu ja poika lähtee innokkaana mukaan, kun valjaat otetaan esiin.
.
Hihnassa Brandon kävelee nätisti ja koirapuistossakin on käyty oman jengin kesken. Brandon rakastaa noutaa palloa ja tuo sen aina tarmokkaana takasin. Meillä on kaksi omaa koiraa, joiden kanssa Brandon tulee juttuun. Kuitenkin se on enemmän kiinnostunut meidän seurasta ja kaikki kolme antavat toistensa olla rauhassa.
.
Brandon on jo meihin ihmisiin hyvin kiintynyt ja jää piipittämään oven ulkopuolelle, kun joku lähtee. Jäämme seuraamaan asiaa ja harjoittelemaan yksinoloa. Brandon on ollut sisäsiisti muutamaa merkkaamista lukuunottamatta. Brandon ymmärtää myös hämmästyttävän hyvin ihmisten elekieltä. Aivan ihastuttava pieni magnusti!
.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Katri Ryynänen

Kyselyt: ma ja ke-to klo 18-20 ja la-su klo 12-16. katri.espanjankatukoirat@gmail.com