Bruce

Koirat Espanjassa - Adult - Uros
Adoptoitavissa Iso

Bruce oli hylätty Triple A -tarhan aidatulle ulkoilualueelle yön aikana tammikuussa 2023. Bruce on noin 3-vuotias hieman yli 60 cm korkea komea belgianpaimenkoira uros.

Bruce on hyväluonteinen ja ystävällinen poika, niin muiden koirien kuin ihmistenkin suhteen. Tarhalla Bruce jakaa kennelin useiden koirien kanssa ongelmitta. Monet vapaaehtoiset ovat kehuneet kuinka mukava Brucen kanssa on ulkoilla, se ottaa kontaktia ohjaajaansa ja kulkee hyvin hihnassa. Koirapuistossa Bruce hakee ennemmin ihmisen huomiota kuin leikkii toisten koirien kanssa.
Bruce pääsi parhaan kaverinsa Georgian kanssa päiväksi retkelle vapaaehtoisten kanssa. Autoiluun totuttiin alun ihmetyksen jälkeen nopeasti, ja kaupungilla käyttäydyttiin hienosti rennon valppaana. Bruce nauttii yhdessä ihmisen kanssa toimimisesta, ja siitä saisikin hyvän harrastuskaverin.

Bruce etsii rodun tuntevaa aktiivista kotia jossa ollaan kiinnostuneita koiran kanssa yhdessä tekemisestä ja arvostetaan malinoisin ominaisuuksia.

Arvioitu syntymäaika: heinäkuu 2021
Syntymämaa: Espanja
Sijainti: Espanja, Triple A -tarha
Adoptoiva yhdistys: Espanjan Katukoirat ry
Tunnus: 18155293

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: yleisesti adoptiosta, koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Laita kotiselvityslomakkeen täytön jälkeen koiravaraajalle viestiä soittoajasta.

Kyselyt Jonna Ahto
Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa.
Puh: 0503004153
jonna.espanjankatukoirat@gmail.com