Bruno

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Iso

Bruno on noin 3-vuotias sosiaalinen ja kaikkien kanssa toimeen tuleva uroskoira. Brunon paksu turkki saa sen näyttämään isommalta, Bruno painaa noin 19 kg. Brunon entinen omistaja joutunut Brunos riippumattomista syistä luopumaan siitä ja tuonut sen tarhalle tuonut sen tarhalle raskain mielin jouduttuaan luopumaan rakkaasta koirastaan.

Bruno on saapunut kotihoitoon pääkaupunkiseudulle syksyllä 2021 ja Brunoon pääsee tutustumaan sovitusti.

Kuulumisia kotihoidosta: Brunon kotihoitopaikassa on toinen iso koira, jonka kanssa Bruno leikkii ja tulee hyvin toimeen. Bruno on ollut kotihoidossa sisäsiisti ja on selkeästi ollut aiemmin kotikoirana.

Bruno on kotihoidossa osoittautunut sisätiloissa rauhalliseksi sekä ihmisten huomiosta ja rapsutuksista erittäin paljon nautiskelevaksi koiraksi. Ulkona Bruno on aktiivinen lenkkeilijä, joka soveltuisi hyvin kaveriksi vaikka pidemmällekin vaelluksille.

Kotihoidossa on huomattu, että Bruno myös rakastaa vettä ja menisikin mielellään uimaan vaikka kuinka kylmään veteen. Bruno myös tykkää valtavasti lumesta ja sitä saatiin kokea täällä Etelä-Suomessakin. Voi sitä riemua!

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Koiravaraaja: Karoliina Ojala

karoliina.espanjankatukoirat@gmail.com

Sovi soittoaika sähköpostitse, tekstiviestillä tai Whatsappissa puh. 041-479 6850.