Campanilla

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Campanilla tuli kotihoitoon Suomeen maaliskuussa 2019. Se on n.47 cm korkea ja painaa n.20 kiloa. Campanillan ikäarvio on 4-vuotta.

Campanilla oli tullessaan hiukan arka, mutta sopeutui kotihoitopaikan koiralaumaan samantien ja tutustui nopeasti kaikkiin perheenjäseniin, Kotihoitoperheessa asustaa Campanillan lisäksi kaksi urosta ja kaksi narttua. Perheessä on myös isompia kouluikäisiä lapsia.

Campanillasta on ollut koko kotihoidon aikana kotioloissa rauhallinen, jää hienosti koirakavereiden kanssa työpäivän ajaksi ja todenäköisesti lepäilee omaan rauhalliseen tapaansa kokoajan. Se on siis sisällä rauhallinen, mutta on kuitenkin reipas lenkkeilijä. Koirapuistossa käydään oman porukan kanssa, mutta liian täydessä ja meluisassa koirapuistossa ahdistuu. Joskus silloin tällöin Campanilla intoutuu hepulijuoksuun omaan hiukan kömpelöön tapaansa. Campanilla on rauhaa rakastava ja toisten koirien mekastaessa hakeutuu mielummin kauemmaksi omaan rauhaan. Kaikki hoitotoimet onnistuu helposti ja muutenkin se on hyvin nöyrä ja kuuliainen. Campanilla rakastaa ihmisen huomiota ja rapsutuksia, mutta viihtyy paljon myös omissa oloissaan.

Kotihoitajan Facebook kuva-albumissa on paljon lisää kuvia ja videoita Campanillasta.