Carmelo

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Carmelo on noin 3-vuotias mukava poika. Carmelo oli hyvin onneton ja peloissaan tarhalla mutta nyt se on päässyt espanjalaiseen kotihoitopaikkaan reipastumaan. Poika on noin 38 cm korkea ja painaa 9 kiloa.

Kotihoitajan kertomaa: Carmelo on hyväntuulinen ja kiltti pieni uros. Sillä on varmaankin ollut joskus koti, koska arkielämän asiat ovat sille tuttuja. Carmelo on ollut sisäsiisti muutamaa pientä vahinkoa lukuun ottamatta ja se osaa olla työpäivien ajan nätisti kotona koirakavereiden kanssa. Poika ei ole tuhonnut mitään kotihoidossa ollessaan. Carmelo on tullut toimeen tapaamiensa koirien kanssa, mutta se voisi sopia ainoaksikin koiraksi tai kiltin koiran kaveriksi.

Espanjassa Carmeloa jännitti kovasti uudet ihmiset, mutta kotihoidossa ollessaan se ei ole aristellut mitään. Se on ollut reipas ja päivä päivältä innokkaampi ja leikkisämpi. Se nauttii paljon lenkkeilystä ja kulkeekin reippaasti ja nätisti hihnassa. Carmelo nauttii yhdessä tekemisestä ja voisi tykätä jostakin harrastuksesta. Carmelo on tasapainoisen oloinen, veikeä ja sympaattinen koira, josta joku saa varmasti uskollisen ystävän. Carmeloa on kotihoidossa pystytty pitämään myös vapaana eikä se karkaile omille teilleen. Carmeloa on kutsuttu kotihoidossa Carloksi. Se on kotihoidossa Tampereella.