Carmen

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Carmen on noin 5 vuoden ikäinen reipas, noin 2 kiloa painava chihuahuamixtyttö. Carmen on hyvin ystävällinen ihmisille ja antaa tehdä kaikki toimenpiteet kynsien leikkuuta myöten. Viimeisen 2 vuoden ajan Carmen on hoivannut aikuista poikaansa, joka vihdoin lähti aikuistumaan omaan kotiin. Nyt Carmen voi taas aloittaa oman elämän.

Carmen tulee toimeen muiden koirien kanssa ja tällä hetkellä sillä on nykyisessä kotihoitopaikassa useampia koirakavereita. Carmen menee mielellään toisten koirien viereen nukkumaan ja se voisi soveltua ainoaksi koiraksi tai uudessa kodissa voisi olla samaa kokoluokkaa oleva koirakaveri odottamassa. Carmen on reipas kävelijä mukavalla säällä. Huonommalla ilmalla se kävisi mielellään ainoastaan tarpeillansa pihalla.

Carmen etsii mieluiten kotia omakoti- tai rivitalosta. Carmen etsii kotia, jossa ei ole alle 12-vuotiaita lapsia ja jossa ymmärretään, miten toimia tällaistä kokoluokkaa olevan koiran kanssa. Carmen ei sovellu kotiin, jossa on kissoja. Kokonaisuudessaan Carmenista voisi sanoa, että se on hyvin ihmisläheinen ja sylissä viihtyvä, reipas ja suloinen tyttö.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Lea Pulkkinen

lea.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 040-4171077. Soittoajat: ma-ti ja to-pe klo 18.30-21 ja su klo 14-18.