Cassidy

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Cassidy on noin 6-vuotias narttu koira, joka on saapunut kotihoitoon Espooseen. Se on n.40 cm korkea ja painaa 9 kiloa. Cassidya pääsee tapaamaan sovitusti kotihoitopaikkaan.

Kuulumisia kotihoidosta:

Cassidy on erittäin kiltti ja kuuliainen, herkän oloinen narttu. Cassidy kulkee oikein nätisti hihnassa, kulkien ihan vierellä. Välillä Cassidy saattaa pysähtyä ihmettelemään maailman menoa, esim. isoja rekkoja tai kovia ääniä, mutta kohta jatkaa taas reippaasti kävelyä. Lenkillä ohittaa koirat nätisti, eikä lainkaan rähise tai ole muutenkaan haukkunut.

Cassidy on sisäsiisti ja nukkuu yöt nätisti omalla paikallaan aamuun asti. Yksinoloon totuttelu on lähtenyt hyvin käyntiin, kotiin jäänyt odottamaan rauhassa omalle pedille. Kovasti tykkää rapsutuksista ja hellyydenosoituksista, mutta osaa rauhoittua myös omiin oloihinsa ja seurailee sivusta puuhastelua.

Leluista Cassidy ei tunnu olevan vielä kiinnostunut. Hyvällä ruokahalulla on syönyt ruokansa kotihoidossa. Cassidylla olisi hyvä olla uudessa kodissa koirakaveri.

Lue ensin ainakin nämä kotisivut läpi: koirien mahdolliset sairaudet sekä usein kysytyt kysymykset. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Soitathan kotiselvityksen täyttämisen jälkeen koiravaraajalle soittoaikana.

Kyselyt: Katri Ratia

katri.espanjankatukoirat@gmail.com

Puh: 0407342344. Soittoajat: ma ja ke-to klo 18-20 ja la-su klo 12-16